Pesan Seorang Lelaki by Redzuan Abd Manaf

Pesan Seorang Lelaki by Redzuan Abd Manaf from  in  category
Read using
(price excluding 0% GST)
Category: Motivation
ISBN: 978-967-15254
File Size: 22.82 MB
Format: EPUB (e-book)
DRM: Applied (Requires eSentral Reader App)
(price excluding 0% GST)

Synopsis

Buku ini meluahkan isi hati seorang lelaki yang sangat wajar untuk di baca semua orang. Pesan seorang lelaki sebenarnya bukanlah seperti sebuah novel cinta biasa. Nukilan ini hadir dari keikhlasan hati seorang lelaki dalam memberi pesanan kepada semua tentang isu-isu semasa yang baik untuk diikuti dari semsa ke semasa. Himpunan dari coretan-coretan yang di tulis di alam maya (facebook) dan didedikasikan ke dalam sebuah buku #Pesanseoranglelaki. Ia menyelami perasaan dan jiwa seorang lelaki menurut perspektif rumah tangga, ekonomi, politik dan lain lain "gelanggang" juang mereka. Ia di tampilkan dalam bentuk yang sangat santai tetapi mengandungi maksud yang mendalam. Di sebalik setiap kisah ada mesej penting yang sangat releven dan signifikan.

Reviews

qisskhairi
by Balqis Ibrahim on August 07, 2017

congrats paksu.... finally PESAN SEORANG LELAKI jd realiti

Syahidah
by Syahadah akmal on August 07, 2017

Tahniah paksu... PESAN SEORANG LELAKI dah menjadi sebuah buku.. macam tak percaya kan... akhirnya menjadi realiti... siapa tahu kan tuah paksu... good job paksu... semoga pasnie terus maju jaya.

Psl
by Siti Sahid on August 07, 2017

Isi yg menarik. Idea2 yg segar n tulisan yg senang nak difahami.

Congrate paksu!!!
by Siti Sahara Bt Abdul Hamid on August 09, 2017

Tahniah paksu. Moga jadi inspirasi pada semua orang diluar sana.

#Pesanseoranglelaki
by nurulfarahanashaari on August 09, 2017

Gigih kakak ipar baca. Terharu.!. Tidak semua orang mampu menulis isi hati. Tidak semua orang boleh meluah sendiri. Namun, ini adalah kelebihan disamping ia dijadikan PENGAJARAN yang juga ada di selitkan jenakanya... Good jobs! Welldone! #terimakasihesentral

adek matta fair ktmb '12
by norsyazwanishaari on August 10, 2017

tahniah abe ???????????? syok baca. actually sebak dada baca kisah arwah mak ayah abe. terus wani terkenang jasa mak abah dari kecik sampai dewasa. thanks paksu abe ???? anyway, tulisan abe ade santai dan 'spicy'. teruskan okay !

pesan seorang lelaki...
by Noraini binti Mohid on August 10, 2017

terbaikkkkkk....tak puas nak baca..nak lagi..nak lagi...hope paksu dpt smbg lg karya pesanan seorang lelaki.. ????????????

PSL hebat
by Fyza_mh1105 on October 07, 2018

Menitis air mata baca ebook PSL ini. Kuatnya jiwa seorang lelaki yang berjuang untuk hidupnya demi kakak dan anak saudaranya. Kagum dengan Paksu yang selalu ingat Allah ada bersamanya. Saya doakan Paksu kaya berjaya dunia akhirat.

Write your review

Recommended