Üsd ki a pánikod!

Üsd ki a pánikod!

RM 27.63

ISBN:

9786155686924

Categories:

Family & Health

File Size

2.30 MB

Format

epub

Language

hun

Release Year

2017
Favorite (0)

Synopsis

Amikor egyszer csak azzal szembesülsz, hogy elkap egy mindenféle tünetekkel járó rosszullét, még fogalmad sincs róla, hogy valami olyasmi veszi kezdetét, ami hónapokra, évekre vagy akár évtizedekre is meghatározza majd az életedet. Csak idő kérdése és a rohamok megismétlődnek, egyre gyakoribbá válnak, szép lassan úrrá lesznek rajtad és átveszik a hatalmat a sorsod felett. Először még te magad sem hiszed el, hogy mindez veled történik. Valami, amiről azt mondják pánik(betegség), egy szörnyű fenevad, rád talált, utolért, beléd bújt, a részed lett és pokollá akarja tenni vagy már azzá is tette az életedet. Ettől kezdve ugyanis nem te parancsolsz neki, hanem ő neked. Nem tudsz elbújni vagy elmenekülni előle, mert ott van benned, a saját testedben és a lelkedben.
Ha örökre meg akarsz szabadulni tőle, egy életre szóló feladat vár rád, talán életed legnagyobb kihívása ez. Mindenekelőtt el kell döntened, hogy képes vagy rá és tudnod kell, hogy valami nagy változásra van szükséged. Ha el akarod felejteni mindazt a sok szomorúságot, kellemetlenséget, fájdalmat és rosszat, amire ezen túl még csak emlékezni sem akarsz, meg kell változnod. A változáshoz semmi másra nincs szükséged, csakis önmagadra. Ha úgy döntesz, te vagy az erősebb és legyőzöd minden mutációjával együtt, tudnod kell az előtted álló út nemcsak hosszú és magányos, de meglehetősen nehéz, és gyötrelmes lesz, sok önfegyelmet és alázatot kíván majd. De cserébe ígérem, talán sok-sokévnyi sikertelen próbálkozás után, az alagút végén te is meglátod a fényt. A fény felé haladva egyre határozottabban látod majd a megoldást, élvezed a sikert, legyőzöd a korlátaidat, és újra kinyílik számodra a világ.
Amikor a magamfajta szerencse fia, rátalál a saját pokolból kivezető útjára, egy idő után egyre világosabban látja, merre kell mennie, és mit kell tennie nemcsak hogy saját magát, de sorstársait is győzelemre segítse. Csakis így nyerhet értelmet az életében miden szenvedés, zsákutca vagy kanyar…
Szóljon hát ez a könyv segítségül mindazoknak, akik velem együtt megjárták a pánik, ama legmélységesebb bugyrait, amit leggonoszabb ellenségeimnek sem kívánnék, ha egyáltalán lennének ilyenek!