array(5) {
 ["library"]=>
 string(6) "0.0000"
 ["result"]=>
 string(6) "0.1186"
 ["book"]=>
 string(6) "0.0050"
 ["slice"]=>
 string(6) "0.0000"
 ["all"]=>
 string(6) "0.1236"
}
Udheheqesit e rinj | Paolo A. Ruggeri | StreetLib SRL | 9788889380826 | E-Sentral Ebook Portal

Udheheqesit e rinj by Paolo A. Ruggeri

Udheheqesit e rinj by Paolo A. Ruggeri from in category
Privacy Policy
Read using
(price excluding 0% GST)
ISBN: 9788889380826
File Size: 0.73 MB
Format: EPUB (e-book)
DRM: Applied (Requires eSentral Reader App)
(price excluding 0% GST)

Synopsis

Ky ebook, i shkruajtur ne nje dialektik te thjesht dhe stimuluese, eshte rezultati i dhjete viteve kerkime ne lidhje me menaxhimin dhe permiresimin e stafit. Ketu pershkruhen ne menyre analitike veprimet e suksesshme te menaxhereve dhe ndermarresve qe kane ndertuar ekipe pune te jashtezakonshme me njerez te motivuar dhe produktive. Versioni origjinal “I Nuovi Condottieri” u publikua per here te pare ne 2002 duke u bere Best Seller me 50.000 kopie te shitura. Libri eshte i ndare ne 3 pjese: ne pjesen e pare do te analizojme disa faktore dhe arsye qe ndikojne ne humbjen e efikasitetit; ne pjesen e dyte do te analizojme ne thellesi motivimin e stafit e ne te treten, dhe te fundit, do te trajtojme karakterin dhe filozofin e liderit frymezues. Ky tekst perfshine shume raste praktike biznesi dhe aktivitete qe nje menaxher mund te kryej per te rritur menjehere produktivitetin dhe angazhimin e stafit.

Reviews

Write your review

Recommended