array(5) {
  ["library"]=>
  string(6) "0.0000"
  ["result"]=>
  string(6) "0.0334"
  ["book"]=>
  string(6) "0.0048"
  ["slice"]=>
  string(6) "0.0000"
  ["all"]=>
  string(6) "0.0382"
}
Mimpi Yang Sempurna | Aiza Qriselda | Lovenovel Enterprise | 978-967-0907-98-7 | E-Sentral Ebook Portal

Mimpi Yang Sempurna by Aiza Qriselda

Mimpi Yang Sempurna by Aiza Qriselda from  in  category
Read using
(price excluding 0% GST)
Author: Aiza Qriselda
Category: Lifestyle
ISBN: 978-967-0907-98-7
File Size: 3.07 MB
Format: EPUB (e-book)
DRM: Applied (Requires eSentral Reader App)
(price excluding 0% GST)

Synopsis

Dia bukan putera raja impian. Juga bukan jenis Prince Charming idaman semua. Malah, bukan calon untuk dijadikan suami. Pendek kata, dia bukan pilihan akal. Tapi... akal kata jangan, hati tetap teruja. Akal kata tak usah, hati kata tak apa. Bila akal mahu menyebelahi rasa, hati pula ingatkan jangan main api bara. Hakikatnya, soal hati sukar ditelah. Lalu dibiarlah takdir menentukan hala mereka. Mohd. Haiman dan Wardah Umayra. Duda... Gadis... Beza umur 14 tahun. Mendapat bos yang sukar untuk dikawal bukanlah satu perkara yang mudah. Namun bagi Wardah, lelaki yang bernama Haiman itu juga harus tahu yang dirinya bukanlah semudah yang disangka. Lalu dia menjalankan misi gila. ‘Huh, tak nak mengaku aku ni assistant kau ya? Kau tunggu, lepas setahun aku akan pastikan yang kau tak nak lepaskan aku sebagai assistant kau!’ - Wardah Tapi Wardah lupa, percaturan Allah tiada siapa yang tahu. Bila saat itu tiba, kenapa dia perlu rasa? Bertahun-tahun dia cuba melupakan dan pada saat dia percaya diri pulih sepenuhnya, dia bertemu semula dengan lelaki itu. “…you left that day without a word! Now you’re standing in front of me with this burden and what do you expect me to do???” - Wardah “I didn’t mean to hurt you, Wardah. I was trying so hard not to ruin your life all this while but fate brought us here.” - Haiman Sungguh dia tersepit antara kehendak hati dan akal. “Sekali aje, Wardah. Sekali you sambut hujung jari I ni, sampai mati I ada untuk lindungi you.” - Haiman Lalu di mana pengakhirannya kisah mereka? Fighting with someone attached to your heart for many years, is never been easy...

Reviews

mimpi yang sempurna
by on September 09, 2018

kenapa ada 15 halaman sahaja????

mimpi yang sempurna
by e-Sentral on September 12, 2018

yang 15 tu teaser saja. yang ini full version cik/encik. Terima kasih

Mimpi Yg Sempurna
by Diyana on September 17, 2018

Not a full version.. 15 pages je

Mimpi Yang Sempurna
by Zetty Nur Qayrisha bt Salahuddin on September 25, 2018

Yeayyy dah habis baca dah novel ni! Best gilerrr. Dengar cerita nak jadi drama kan buku ni? Tashabarrrrrr

menarik
by kurakuralaju on October 16, 2018

best2

Write your review

Recommended