Mimpi Yang Sempurna by Aiza Qriselda

Mimpi Yang Sempurna by Aiza Qriselda from  in  category
Read using
(price excluding 0% GST)
Author: Aiza Qriselda
Category: General Novel , Lifestyle
ISBN: 978-967-0907-98-7
File Size: 3.07 MB
Format: EPUB (e-book)
DRM: Applied (Requires eSentral Reader App)
(price excluding 0% GST)

Synopsis

Dia bukan putera raja impian. Juga bukan jenis Prince Charming idaman semua. Malah, bukan calon untuk dijadikan suami. Pendek kata, dia bukan pilihan akal. Tapi... akal kata jangan, hati tetap teruja. Akal kata tak usah, hati kata tak apa. Bila akal mahu menyebelahi rasa, hati pula ingatkan jangan main api bara. Hakikatnya, soal hati sukar ditelah. Lalu dibiarlah takdir menentukan hala mereka. Mohd. Haiman dan Wardah Umayra. Duda... Gadis... Beza umur 14 tahun. Mendapat bos yang sukar untuk dikawal bukanlah satu perkara yang mudah. Namun bagi Wardah, lelaki yang bernama Haiman itu juga harus tahu yang dirinya bukanlah semudah yang disangka. Lalu dia menjalankan misi gila. ‘Huh, tak nak mengaku aku ni assistant kau ya? Kau tunggu, lepas setahun aku akan pastikan yang kau tak nak lepaskan aku sebagai assistant kau!’ - Wardah Tapi Wardah lupa, percaturan Allah tiada siapa yang tahu. Bila saat itu tiba, kenapa dia perlu rasa? Bertahun-tahun dia cuba melupakan dan pada saat dia percaya diri pulih sepenuhnya, dia bertemu semula dengan lelaki itu. “…you left that day without a word! Now you’re standing in front of me with this burden and what do you expect me to do???” - Wardah “I didn’t mean to hurt you, Wardah. I was trying so hard not to ruin your life all this while but fate brought us here.” - Haiman Sungguh dia tersepit antara kehendak hati dan akal. “Sekali aje, Wardah. Sekali you sambut hujung jari I ni, sampai mati I ada untuk lindungi you.” - Haiman Lalu di mana pengakhirannya kisah mereka? Fighting with someone attached to your heart for many years, is never been easy...

Reviews

mimpi yang sempurna
by on September 09, 2018

kenapa ada 15 halaman sahaja????

mimpi yang sempurna
by e-Sentral on September 12, 2018

yang 15 tu teaser saja. yang ini full version cik/encik. Terima kasih

Mimpi Yg Sempurna
by Diyana on September 17, 2018

Not a full version.. 15 pages je

Mimpi Yang Sempurna
by Zetty Nur Qayrisha bt Salahuddin on September 25, 2018

Yeayyy dah habis baca dah novel ni! Best gilerrr. Dengar cerita nak jadi drama kan buku ni? Tashabarrrrrr

menarik
by kurakuralaju on October 16, 2018

best2

Mimpi Yang sempurna
by Farah Syaqireen Suhidi on September 13, 2019

Best gilaaaaaaaaaaa! In love dengan watak En Haiman and Wardah. Congrats AQ . Jom tengok drama pulak.

Pertanyaan
by Ain Zura on September 15, 2019

Komen2 kita ne siapa yg akn baca?

best
by Norimah Said on September 21, 2019

enjoy to read.

Mimpi Yang Sempurna
by Mariana Ibrahim on September 29, 2019

This apps does not support iphone for ios 13.1. Could only read 2 pages in content. Please help

Mimpi yang sempurna
by NUR AMILIA LAEDIN on October 05, 2019

Saya baru beli e-book untuk novel mimpi yang sempurna..paling cepat bila boleh saya dapat selepas pembayaran..dan di mana perlu saya buka untuk baca ya?

Mimpi yang Sempurna
by Lili Dahlia on May 04, 2020

Konflik cerita yang berbeza berbanding novel cinta lain. Suka sebab persoalan tentang hak bapa terhadap anak. Suka cara penulis buat lawak selamba. Ada ilmu tentang pelaburan dan etika guaman. Tak seperti konflik novel lain yang dibaca terbitan Love Novel. Teruskan usaha murnikan karya,dengan kurangkan adegan mesra suami isteri dan bagi ilmu bermanfaat pada pembaca. Empat bintang, dengan harapan penulis bataskan lagi adegan mesra suami isteri.

Write your review

Recommended