array(5) {
  ["library"]=>
  string(6) "0.0000"
  ["result"]=>
  string(6) "0.0121"
  ["book"]=>
  string(6) "0.0056"
  ["slice"]=>
  string(6) "0.0000"
  ["all"]=>
  string(6) "0.0177"
}
My Darling Angel | Ayra Awatiff | Kaseh Aries Publication Sdn Bhd | 9789671388877 | E-Sentral Ebook Portal

My Darling Angel by Ayra Awatiff

My Darling Angel by Ayra Awatiff from  in  category
Privacy Policy
Read using
(price excluding 0% GST)
Author: Ayra Awatiff
Category: Romance
ISBN: 9789671388877
File Size: 1.60 MB
Format: EPUB (e-book)
DRM: Applied (Requires eSentral Reader App)
(price excluding 0% GST)

Synopsis

Pertemuan pertama kali di antara mereka sememangnya langsung tidak di rancang. Kehilangan Haziq sewaktu bermain di taman tasik telah menjadikan titik permulaan pertemuan di antara Elzaara dan juga Brian. Salam perkenalan yang dihulurkan oleh Brian buat Elzaara tidak pernah bersambut, malahan hanya angin yang sudi menyapanya. Brian William – “I love her since our first meeting lagi. She has stolen my heart and I tak boleh nak lupakan dia sejak daripada pertemuan pertama tu lagi. Mula-mula memang I kecewa sebab Elzaara dah kahwin. Pada mulanya I betul-betul tak percaya yang I dah jatuh hati dengan isteri orang. Elzaara Natasya – “Aku tak percaya langsung. Kehadiran lelaki dalam hidup wanita ni hanya menyusahkan hidup. Kau percayalah cakap aku ni. Bukti dah ada depan mata. Kalau orang lain nak kahwin, silakan. Aku takkan menghalang tapi, jangan paksa aku untuk memperjudikan masa depan aku dalam hubungan perkahwinan ni.” Sikap prejudis dan dendam Elzaara terhadap lelaki takkan pernah padam. Baginya lelaki ini hanya menyusahkan hidupnya sahaja. Fokusnya kini hanya terhadap Haziq seorang. Tapi takdir Allah telah merubah segalanya. Kerana dendam kesumatnya, hidupnya kini bertukar 360 darjah! Kemelut yang melanda kehidupan mereka kini telah merubah segala-galanya. Dapatkah Brian memadamkan dendam kesumat yang terpahat kukuh di hati Elzaara? Berjayakah hati Elzaara yang sekeras batu kerikil dilembutkan oleh lautan cinta suci Brian?

Reviews

Write your review

Recommended