array(5) {
  ["library"]=>
  string(6) "0.0000"
  ["result"]=>
  string(6) "0.0147"
  ["book"]=>
  string(6) "0.0047"
  ["slice"]=>
  string(6) "0.0000"
  ["all"]=>
  string(6) "0.0194"
}
Cik Isteri dan Encik Suami | Airisz | Karyaseni Enterprise | Cik Isteri dan Encik Suami | E-Sentral Ebook Portal

Cik Isteri dan Encik Suami by Airisz

Cik Isteri dan Encik Suami by Airisz from  in  category
Read using
(price excluding 0% GST)
Author: Airisz
Category:
ISBN: Cik Isteri dan Encik Suami
File Size: 0.85 MB
Format: EPUB (e-book)
DRM: Applied (Requires eSentral Reader App)
(price excluding 0% GST)

Synopsis

Semua marahkan aku kerana alasan aku bercerai dengan menantu pilihan nenek sangat tidak boleh diterima akal. Hanya kerana dia lelaki sejuk beku dan aku rasa dia suami tanpa perasaan, aku tarik diri dari hidupnya. Hidup seorang Hud Khusairi.

Reviews

Cik Isteri dan Encik Suami
by qaisaraqistina on December 17, 2018

Jalan cerita yang menarik. Best Best Best

Cik Isteri Encik Suami
by SITI NAQIAH BINTI OMAR on December 24, 2018

Bsst..layan...tak terlalu berat..santai2 jer..

Santai
by Fariha Mustapha on January 30, 2019

xkenal maka xcinta...eh betul ke???

Santai
by NUR ILYANA on February 17, 2019

Plot menarik. Penceritaan yang santai dan luci

Cik Isteri Cute Encik Suami Segak
by Niess Aziz on June 23, 2019

Cerita best...santai tak heavy sangat enjoy je baca dari awal sampai akhir

Cik Isteri dan Encik Suami
by Nur Atiqah Sulaiman on June 23, 2019

Best. jalan cerita yang santai.. Tidak meleret.

cik isteri dan encik suami
by nurainna afiqa on August 11, 2019

serius sangat2 best. mula2 macam menyampah jugak ngan heroin sebab serius dia kepala angin tapi dia belajar dari silap dia. and hero dia pulak auch sangat best.tak ramai dah lelaki yang macam hud ni kat atas muka bumi ni.

Pertanyaan
by Ain Zura on September 15, 2019

Berapa muka surat?

Write your review

Recommended