Wish List by Syamnuriezmil

Wish List by Syamnuriezmil from  in  category
Read using
(price excluding 0% GST)
Title: Wish List
Author: Syamnuriezmil
Category: Romance
ISBN: Wish List
File Size: 1.78 MB
Format: EPUB (e-book)
DRM: Applied (Requires eSentral Reader App)
(price excluding 0% GST)

Synopsis

Safa Auliya mempunyai lima senarai impian yang masih belum direalisasikan. Bagi Safa Auliya, impian perlulah disimpan sebagai rahsia kerana kalau diberitahu pada orang lain, kelak tak akan menjadi kenyataan. Sebab itulah hubungan dia dengan Umair Wajdi hanyalah setakat kawan baik walaupun setelah sepuluh tahun mereka berkawan, kerana Safa Auliya tak mampu untuk beritahu impiannya kepada Umair Wajdi.

Reviews

Wish List
by qaisaraqistina on December 17, 2018

Tak berhenti senyum baca novel ni. Saya sanggup tak tidur sebab tak sabar nak tunggu pengakhirannya. Best.

Wish List
by Nabilah ナディア on July 01, 2019

Best novel...

Best
by shahida mohamed on September 06, 2019

I really need this.. Cerita dari penulis tak pernah tak best.. Dua hati kalau dah ditakdirkan bersama, tetap akan bersama.. Mula je baca terus sangkut hingga ke perkataan Tamat.. Soal hati memang tak akan ada yang logik tambah bila perkenalan tu tak terduga.. Safa dan Zahier dua watak yang sangat sweet.. Cerita ini jadi lebih seronok kerana watak sahabat baik Safa yang suka buat lawak dan senyiasa memberi nasihat.. Zahier pula sentiasa ada perkataaan/ayat yang mampu buat Safa berfikir.. Best..

wish list
by Nor Nabilla Binti Nasri on March 31, 2020

Best gilaaa!!! tetiba teringin nak ada kawan baik lelaki macam Umair ahahahah. Emosi bercelaru bila baca. Kejap nangis kalau pasal umair bila masuk part zafier pula, ketawa ehehehe apa apa pun, cerita ni best sangat. One of my fav novel now.

wish list
by Susan on April 18, 2020

best novel

Kehilangan
by Norhaniza Binti Muhamad Hanip on May 20, 2020

Disebabkan aku baru merasa kehilangan seorang ayah sebab kemalangan, aku menangis sampai bengkak mata masa umair wajdi kemalangan dan meninggal.... cerita menarik walaupun dah boleh predict ending dia....

Write your review

Recommended