array(5) {
  ["library"]=>
  string(6) "0.0000"
  ["result"]=>
  string(6) "0.0066"
  ["book"]=>
  string(6) "0.0029"
  ["slice"]=>
  string(6) "0.0000"
  ["all"]=>
  string(6) "0.0095"
}
Pujaan Hati Kanda | Aulia Iman | Karyaseni Enterprise | 978-967-0890-91-3 | E-Sentral Ebook Portal

Pujaan Hati Kanda by Aulia Iman

Pujaan Hati Kanda by Aulia Iman from  in  category
Read using
(price excluding 0% GST)
Author: Aulia Iman
Category: General Novel
ISBN: 978-967-0890-91-3
File Size: 1.84 MB
Format: EPUB (e-book)
DRM: Applied (Requires eSentral Reader App)
(price excluding 0% GST)

Synopsis

Lelaki mata keranjang? Gelaran itu pernah tergalas di bahunya. Dan kerana kejahatan masa silam, dia terhukum dan termalu sendiri. Siapa sangka, ketika dia sudah insaf dan mahu membina kehidupan baru, dirinya dihidangkan dengan dugaan yang paling besar. Anak ini perlukan ayahnya. Saya serahkan kepada yang berhak. Peliharalah anak ini dengan penuh kasih dan sayang. Selamat pengantin baru. - Gadis Misteri Hadiah yang tidak terduga itu hadir meranapkan mahligai yang ingin dibina. Majlis pernikahan yang bakal berlangsung, akhirnya terhenti tanpa ijab dan kabul. Calon isterinya enggan meneruskan perkahwinan selagi misteri kehadiran bayi kecil itu tidak terungkai. Dengan tanggungjawab sebagai ‘bapa segera’, Danny terpaksa mencari pengasuh yang sudi menjaga si kecil itu pagi dan petang, siang dan juga malam. Dan pencariannya berakhir apabila dipertemukan dengan Tiara. Seorang pelajar universiti yang kesempitan wang ringgit. “Tiara pesan susu, Pampers dengan puting susu aje, bang. Ni berat semacam aje. Abang beli stok untuk berapa bulan?”- Tiara Semuanya berjalan lancar sehinggalah Tiara tamat pengajian semester akhir dan akan pulang ke kampung halaman. Hendak atau tidak, dia sudah tiada pilihan. Status palsu sebagai duda kematian isteri, terpaksa diakui demi meraih simpati keluarga kepada pengasuh ‘anak segeranya’ itu agar membenarkan Tiara terus mengasuh. “Masalahnya aku tak kenal siapa gadis misteri tu? Macam mana aku nak cari dan settlekan masalah ni?” - Danny Sementara itu pula, dia sudah berjanji untuk meneruskan misi menjejak gadis misteri yang menyusahkan hidupnya itu dengan apa cara sekalipun sekali gus membongkar misteri yang membelenggu hidupnya.

Reviews

Pujaan hati kanda
by Mida Idris on January 14, 2019

Best sgt

pujaan hati kanda
by Amirah Nabilah on January 17, 2019

penceritaan menarik, cuma kurang perkembangan untuk setiap watak karakter. latar tempat dan masa juga kurang menonjol, ciri2 karakter kurang. drama lebih menarik sebab every character is well-developed in every episode.

Book not found
by sharifah norafidah on January 22, 2019

dah beli tapi failed download. berkali cuba, last² keluar 'Book not found'. Resit payment dah ada. Mohon bantuan!

Star
by Nurul Ain Ahmad Danial on January 24, 2019

Starrrrr

Write your review

Recommended