Bidadari Salju by Mia Kiff

Bidadari Salju by Mia Kiff from  in  category
Read using
(price excluding 0% GST)
Author: Mia Kiff
Category: General Novel , Romance
ISBN: 978-967-5822-06-3
File Size: 1.91 MB
Format: EPUB (e-book)
DRM: Applied (Requires eSentral Reader App)
(price excluding 0% GST)

Synopsis

Kayra mula berasa seram sejuk, bulu romanya meremang, dia rasa geli geleman. Tolonglah, jangan berbicara soal lelaki, cinta dan perkahwinan. Janganlah ada yang berani bertanya soal ini kerana dia tak pernah terfikir sama sekali ekoran dendam silam dan rasa rendah diri. Perjalanan hidup Kayra penuh berliku. Menempuhi zaman remaja yang amat menyedihkan. Diri di hina, keluarga di sisih oleh masyarakat. Semuanya angkara fitnah yang merobek maruah dan harga diri. Kayra hanya mampu menangis. Patutlah ramai yang memanggilnya bohsia, pelacur, perempuan balen. Dia popular dengan gelaran jijik itu. Lapan tahun berlalu, lelaki ini hadir semula dalam hidupnya. Jodoh cuba dijauhi, namun perancangan Tuhan tiada siapa yang tahu. Puas ditepis, puas dielak. Bekulah dirinya bagaikan bidadari salju namun ia tetap datang tanpa diduga

Reviews

Best sangat!
by semanrazak on March 08, 2019

Cerita yang sangat seronok dibaca! Kulit muka buku pun lawa!

Bidadari Salju
by Fariha Mustapha on August 15, 2020

yezzzaaa habis jugak baca. Walaupun kekangan masa tp gigih nak habiskan baca novel Bidadari Salju. geram plak dgn hero n heroin yg sama2 x mempercayai. Tapi yg hero lg rasa nak lempang jeeee. baca lah sendiri kalau nak tahu..hahahahhahaa

book not found
by Anisah Nabilah Jamaludin on December 16, 2020

tak boleh pun download..keluar book not found..hurmm..dah byar dah pun

book is not found????
by Ieta Yatim on December 17, 2020

kenapa tak boleh download....book is not found.... payment dah buat

book is not found
by SITI NOOR FAIZIRA ABDUL GHANI on December 17, 2020

why..?? payment byr dh

stupid
by Iera Syairah on December 17, 2020

tak boleh download ...payment dah buat...

kenapa tak boleh download
by Siti Robiah Mat Lazim on December 18, 2020

dah bayar tau..bkn murah rm30 lebih .tp xbleh download..aku nk duit aku balik

bidadari salju
by NUR FATIHAH BINTI RUSLI on December 19, 2020

kenapa dah bayar, tapi books not found?? mahal kot rm36.. i nak refund balik

Bidadari Salju
by Sharifah Nurul aisyah bt syed zafar on December 19, 2020

Penulisan tidak matang. Banyak melaluk. Aigoo

hilang mood
by NURAZIAN MAZWAN JAMALUDDIN on December 24, 2020

apasal tak bole nak p next page ar..

Good Story
by Nabila Binti Rahmat on December 26, 2020

Jalan cerita amat memuaskan hati.. Happy ending

????
by NUR IDAYU ITHNIN on December 26, 2020

kenapa book not found. x boleh download

public
by NINA ROZEYANTEE BINTI ABU SAHIR on December 27, 2020

kenapa tak boleh download...duit amk

Bidadari Salju
by e-Sentral on December 30, 2020

Kepada readers yang disayangi,

Sekiranya anda menghadapi sebarang isu teknikal di dalam apps reader eSentral, kami sarankan anda untuk pastikan apps reader anda adalah version yang paling latest.

Sekiranya memerlukan bantuan, klik pada butang "Support" yang terdapat di bawah kanan website ini

Terima kasih

Tak boleh download
by Zaida Rahayu Yet on January 06, 2021

payment dah buat..tapi buku tak boleh download

X BOLEH DOWNLOAD!!!! DAH BAYAR
by Nurulhaiza binti Razali on January 08, 2021

Dah bayar mahal2.. Knp x boleh download. Ni dah latest version e sentral dah yg saya pkai

Untuk yang ada isu book not found, try guide ni
by Riana Ismail on January 08, 2021

Okeyy. Ria nak share, untuk yang ada isu book not found. Team eSentral dah bantu. rupanya kena buat macam ni

1. Pergi dekat dalam apps anda, pastu klik "Profile"

2. Pilih option Deactivate bukan Logout tau. Tenang kalau deactivate boleh login balik. eBook kite tak hilang

3. Uninstall dan install semula apps reader tu

4. Login and klik balik dekat My Library anda dan download la balik eBook anda tu

Selamat mencuba guys

good
by Asmaliza Pazil on January 10, 2021

good

Write your review

Recommended