array(5) {
  ["library"]=>
  string(6) "0.0000"
  ["result"]=>
  string(6) "0.0020"
  ["book"]=>
  string(6) "0.0052"
  ["slice"]=>
  string(6) "0.0000"
  ["all"]=>
  string(6) "0.0073"
}
MANJA | Cici Aida | Ilham Santai Enterprise | 978-967-16772-0-9 | E-Sentral Ebook Portal

MANJA by Cici Aida

MANJA by Cici Aida from  in  category
Privacy Policy
Read using
(price excluding 0% GST)
Title: MANJA
Author: Cici Aida
Category: Romance
ISBN: 978-967-16772-0-9
File Size: 0.55 MB
Format: EPUB (e-book)
DRM: Applied (Requires eSentral Reader App)
(price excluding 0% GST)

Synopsis

“Sweet sangat daddy dengan Aunty Julia ni. Macam Beauty And The Beast.” MANJA Dia Manja. Seiring dengan sikapnya yang manja. Selalu ada peluang nak mengusik si ayah. Namun, permintaannya tidak pernah diabaikan. “Pak Cik jangan risaulah. Saya masih single.” GIBRAN “Itu lagi aku risau.” KAHAR Jatuh cinta dengan anak daranya? Memang buat si ayah tidak senang duduk. Lebih-lebih lagi pilihan si anak duda beranak satu. Boleh percaya ke? Kemunculan si bekas isteri, tiba-tiba meragut kebahagiaan Gibran sebagai seorang bapa. “I cuma nakkan hak I semula. Dan Manja kena tahu I ni mummy dia. You tak boleh menafikan itu semua.” SOFEA Gibran nekad. Dalam hatinya kini hanya ada satu nama. Biarpun rasa payah, akan diusahakan juga sehingga dapat. “Dalam hati I cuma ada you. Dan sejujurnya, I cintakan you, Gib. Memang semua ni tak patut berlaku. Tapi I tak mampu berselindung dengan perasaan I sendiri.” JULIA Jelas hati Gibran sudah terbang mendengar pengakuan itu. Namun, gara-gara fitnah, Julia tiba-tiba ditangkap basah. Berkeras si ayah mahu si anak bernikah bagi menutup malu. Tercemar sudah nama dan keturunannya. “Jauhkan diri you dari Manja. I tak nak dia tahu hal ni. Antara kita, biar I yang tentukan semuanya.” GIBRAN Nak menyesal, sudah terlambat. Hasutan terus membawa diri Julia pada kekesalan. “Kenapa? You dah give up dengan I? Ke you memang dah sayangkan jantan tu sebenarnya?” RICKY Takdir Allah, mampu mengatur kebahagiaan yang berlandaskan kejujuran dan kesetiaan. Siapa yang layak mengecapi bahagia? Semuanya bakal terjawab dalam MANJA.

Reviews

Write your review

Recommended