Misi Menantu Mr Bad Guy by Danisya Rahmat

Misi Menantu Mr Bad Guy by Danisya Rahmat from  in  category
Read using
(price excluding 0% GST)
Author: Danisya Rahmat
Category: General Novel
ISBN: 97899670870090
File Size: 0.94 MB
Format: EPUB (e-book)
DRM: Applied (Requires eSentral Reader App)
(price excluding 0% GST)

Synopsis

So much.”- Elina Safia Macam antara dua darjat! Susahnya untuk lulus ujian untuk menjadi menantu lelaki yang pernah digelar Bad Guy itu. Sesi temuduga mengalahkan nak jadi jeneral. Semua benda Ummar Ahqaf ambil kira. Ingat senang nak ambil alih tugasnya sebagai pelindunG Elina? “I tak suka budak-budak tu pandang you!” – Elina Safia “La. Takkan I nak tutup mata dia pulak.”- Khalish Ammar. “Korek kalau perlu!”- Elina Safia Tapi lagi susah apabila Elina Safia Binti Umar Ahqaf itu menjadi isteri dia. Bukan sedikit kesabaran yang dia perlu kumpul untuk berdepan dengan kerenah isteri yang banyak akal. Setiap masa ada sahaja perkara yang menguji degupan jantungnya. Dia sedar dia bukanlah sesiapa untuk menjadi sebahagian dari keluarga itu. Dia cuma ada kasih sayang yang ikhlas kerana Allah. Tambah lagi dia ada tiga hero muda yang sentiasa menjadi tulang belakangnya. Emir, Ekhwan dan Ezwan adik ipar terbaik sepanjang hayat. Percayalah! Bad Guy itu akan peluk cium dia sebagai menantu kesayangan juga nanti. Itulah misi lelaki bernama Khalish Ammar untuk menjadi menantu Mr.Bad Guy.

Reviews

Misi Menantu Mr Bad Guy
by Fariha Mustapha on November 27, 2019

Kelakar gak novel ni...Nasib la ye dapat Pak Mentua camtu

Alahai Pak Mentua
by Norhaniza Binti Muhamad Hanip on March 24, 2020

kalau ada real pak mentua mcm ni, mau pening lelaki2 kt luar sana nak kawin... haha... seriously cute daddy ahqaf ni tau....

MMMBG
by on April 26, 2020

tak suka watak yang cepat melatah

Write your review

Recommended