Hol a pénz?

Hol a pénz?

Free

ISBN:

6610000173112

Categories:

Business & Management

File Size

2.88 MB

Format

epub

Language

hun

Release Year

2013
Favorite (0)

Synopsis

Hogyan, hányféle módon lehet bevételt szerezni a közösségi média segítségével. A Közösségi kalandozások könyvben erről természetesen van szó, hiszen a 20 sztoriban ennek a bemutatása is kiemelten hangsúlyt kapott. Mivel azonban egy-egy esetnél az üzleti modell mellett szó van többek között a kommunikációról, különböző online marketing csatornák együttműködéséről, az online és az offline kapcsolatáról, kampány ötletekről is, úgy tűnik, szükség van egy olyan gyűjteményre is, amelyik csak és kizárólag a bevételszerzési lehetőségeket veszi sorra.

Ezért született meg ez a könyv.

A következő oldalakon ugyanis 22 közösségi üzleti modellt veszünk sorra, és azt nézzük meg mindegyiknél, hogy melyik kinek jó, mik az eszközök, az adott modellnél mik a veszélyek, hol a bevételi lehetőség, és milyen példákat találunk az alkalmazására.

Ennek a könyvnek az a célja, hogy rendszerezetten megismertesse a lehetőségekkel azokat, akik már gondolkodnak a közösségi marketing használatán, de még nem tudják azt, hogy ez pontosan hol is fogja nekik megérni. Abban bízom, hogy azoknak is fog újabb ötleteket adni ez a könyv, akik már használják a közösségi marketinget, de vagy nem érzik elég hatékonynak az eddigi munkájukat, vagy újabb ötleteket keresnek.

A könyv 2013-ban íródott, de mind a mai napig tartalmaz olyan ötleteket és megoldásokat, ami sokakanak hasznos lehet, akik a közösségi marketinget az üzleti céljaikra szeretnék használni.