Umar Hatta by Jaja Ahmad

Umar Hatta by Jaja Ahmad from  in  category
Read using
(price excluding 0% GST)
Title: Umar Hatta
Author: Jaja Ahmad
Category: General Novel , Romance
ISBN: 9789670870533
File Size: 1.24 MB
Format: EPUB (e-book)
DRM: Applied (Requires eSentral Reader App)
(price excluding 0% GST)

Synopsis

“Jangan buat show I Feel Good pula dekat luar tu. I can see you, Ley.” – Hatta Jatuh cinta dengan bos? Too cliche! Jatuh cinta dengan pekerja? So lame! Tapi yang cliche itulah yang terjadi kepada Hatta dan Leyla. Yang lame itulah yang membuatkan Hatta nekad melamar Leyla. ““Ley, I’m serious. Deadly serious. Nak mati punya serius. I nak kahwin dengan you ni, you tak nak ke?” – Hatta Di kota New York Leyla menerima lamaran Hatta. Hatta bahagia bersama Leyla dan begitu juga sebaliknya. Namun kepulangan Zafran telah merubah segalanya. “Hatta tu kotor, dia tak sesuai dengan you. Tak malu ke ada suami kotor macam tu?” - Zafran Segala tuduhan kepada Hatta membuatkan Leyla mula berperang dengan perasaan sendiri. Tidak tahu siapa yang harus dia percaya dan diam Hatta membuatkan dia semakin resah. Namun bila mengetahui segala kebenaran, dia terasa mahu rebah. Leyla mahu rebah dan Hatta pula sudah mula lelah. Tidak tegar untuk dia melawan dan tidak mampu untuk dia pertahankan, akhirnya bahu dia dijadikan alas untuk menanggung segala kesalahan. Hatta akur dan Leyla semakin berduka. Mampukah Hatta bangun semula dari segala kesedihan dan rasa kecewa? ‘Battle with our innerself is hundred times harder than pergi medan perang.’

Reviews

Must buy
by fiona salleh on May 11, 2020

Sangat2 best.. wajib baca.. ^^

Best jugak la
by anafati on May 27, 2020

Mula tu geram jugak la ngan si Umar Hatta ni sbb nk berahsia je..tp at last ok la..

Umar Hatta
by Siti Rubiah Binti Omar on October 01, 2020

Besttttttt

Write your review

Recommended