Hello by Anna Lee

Hello by Anna Lee from  in  category
Read using
(price excluding 0% GST)
Title: Hello
Author: Anna Lee
Category: General Novel
ISBN: 9789671751527
Publisher: Prolog Media
File Size: 0.82 MB
Format: EPUB (e-book)
DRM: Applied (Requires eSentral Reader App)
(price excluding 0% GST)

Synopsis

Apa yang anda sanggup lakukan jika 'nyawa' anda berada di tangan orang lain? Telefon adalah nyawanya, rahsianya, gambar, idea, manuskrip, nota, diari, password... Akaun sosial media, segalanya di telefon pintarnya. Tiya dan Duta tertukar telefon. Dalam sebesar dan seluas dunia macam mana telefon yang sama jenis, sama warna, sama casing, sama password dan sama wallpaper, boleh tertukar? Mustahil! Tetapi itulah yang terjadi pada Tiya. Mulai detik itu kehidupannya yang aman damai mula huru-hara. Tiya bukan saja terperangkap dalam masalah cinta dan jodoh Duta tetapi dia juga terperangkap dalam masalah lain yang lebih besar. Yang menyebabkan kehidupan Tiya berubah 360 darjah. Yang menyebabkan dia terpaksa melawan diri sendiri. Ada rahsia yang tersembunyi. Ada jiwa yang akan terseksa. Ada hati yang akan terluka. Masih wujudkah happily-ever-after dalam hidup Tiya? "Hello... it's me."

Reviews

hello it's me
by Farhana on March 30, 2020

hahaha.kelaka la ayat dalam ni.best sgt baca.novel x berapa tebal.ayat kontot.mudah faham.dan sgt lawak.haha terima kasih dan tahniah pada penulis

Jalan lain ke hati
by Aznidahlinah Abu Talib on July 01, 2020

Lawak dan jalan cerita berbeza. Suka cara penulis olah cerita. Pendapat pasal novel sekarang banyak buat cerita 'panas' tu memang sentap. Mohon penulis tak buat macam tu. Mohon sangat. Moga rezeki lebih berkat dan teruskan menulis.

Hello
by on July 17, 2020

Walaupun cerita ni ringkas tanpa bab yang panjang,ia tetap menarik dan sampai kepada pembaca.

Write your review

Recommended