LE.GARDENIE by Ben

LE.GARDENIE by Ben from  in  category
Read using
(price excluding 0% GST)
Title: LE.GARDENIE
Author: Ben
Category: Comics
ISBN: 9789832985945
File Size: 52.43 MB
Format: EPUB (e-book)
DRM: Applied (Requires eSentral Reader App)
(price excluding 0% GST)

Synopsis

Taman hati yang telah lama dibujurkan itu jangan ada sesiapa yang cuba menyapunya. Biarkan...biarkan daun-daun kering itu pasrah menanggulangi panas mentari dan debuan kelam, mana tahu ia bisa jadi baja untuk pohon-pohon kembang lain tegak subur; kemudian, wajib pula tegar menunggu keputusan takdir.

Reviews

terbaikkk
by evita patcey edgar on October 25, 2020

nostalgia laaa

be
by Ilu O Sabri on October 25, 2020

good

le gardenie
by nor azila binti sahiman on October 26, 2020

like

The Artwork And Storytelling Is Amazing
by Ahmad Danial on October 26, 2020

This book really good in both art and story. It is a must read book.

Animasi
by Immanuel Andingi on October 26, 2020

Hrap 1 hri nnt, crita ni jadi animasi.

THROWBACK BETUL
by Farwani Lokman on October 26, 2020

after 14 tahun baca balik fuh betul2 mengimbau kenangan.The best comic ever

Takmau di buka
by khaza on October 26, 2020

Tak mau dibuka!

Le Gardenie
by Jasmin Abdul on October 26, 2020

Ok

Brings back memories
by Stephie Chai on October 26, 2020

I love the artwork

MENGGAMIT MEMORI
by Nur Fatihah on October 27, 2020

besttttt

terbaik
by Nazmi Jallil on October 27, 2020

penggunaan bahasa yg luar biasa ,plot yg sgt kemas

Nice
by martin jinonos on October 27, 2020

Terbaik

Pkpd
by Norsyam Bin Abdul wahid on October 27, 2020

Mantap la

le gardenie
by WAN MUHAMAD SHAFIQ BIN MAT on October 27, 2020

mantap la

le gardenie
by ridzwan shah on October 27, 2020

mengimbau balik kenangan masa baca komik kecik2 dulu, tapi rasa macam ada missing something. iaitu takda bau aroma buku komik tu sendiri bila aku start nak baca. mungkin sebab ni habit aku suka bau buku dulu haha

Write your review

Recommended