GULP! Cafe by NAJWA RAHMAN

GULP! Cafe by NAJWA RAHMAN from  in  category
Read using
(price excluding 0% GST)
Title: GULP! Cafe
Author: NAJWA RAHMAN
ISBN: e978-967-17538-3-5x
File Size: 1.47 MB
Format: EPUB (e-book)
DRM: Applied (Requires eSentral Reader App)
(price excluding 0% GST)

Synopsis

ICED AMERICANO Perkenalan Iman dengan Jet bermula dengan Iced Americano. Dalam diam, Iman jatuh hati tapi Jet masih setia pada cinta lamanya. “You tak nak jadi barista?”- Iman “I dah tak ada sebab untuk jadi barista lagi.”- Jet Iced Americano itu pahit. Sepahit kisah cinta Iman tapi Iman tetap sukakannya... JODOH DARI LANGIT Waktu ibu Jet tanya pada Apek bila nak kahwin. Jawapan dia, “Saya tunggu jodoh turun dari langit.”- Apek Tapi bila tiba-tiba dia dilamar si Lisa gadis sunti 17 tahun, dia serabut! Nak diterima atau patut dia tolak saja? CIK PEAH KLINIK SEBELAH Perkenalan mereka tidak dirancang. Adib itu nakal kuat mengusik. Peah itu kuat melayan. “By the way, Faridatul Afifah adalah sebuah nama yang sangat sedap. Kenapa kau bagitahu aku nama kau Peah?"- Adib “Sebab aku takut kau mandremkan aku, so aku rahsiakan nama betul aku."-Peah SI SNEAKERS MERAH Senyuman si wanita buat jantungnya bergetar. Jatuh cinta pandang pertama itu wujud dalam kamus hidup Mike, si pencinta kucing.. "Beli untuk kucing ke?"- Mike "Tak, saya nak buat makan sarapan pagi. Makan dengan susu."- Sarah Comel! Jawapan dari Sarah buat Mike terkedu. Namun ada kisah buat Sarah menjauh... Turut memuatkan cerpen Eccedentesiast dan lima cerita istimewa...

Reviews

syok sgt...
by Cintaty Eida Faridah on August 15, 2020

cerita yg sgt best, berbaloi dgn harga... jatuh cinta sgt dgn semua hero.. paling syok part apek... terbaik...

Please Respond
by Nurul Atiqah on August 28, 2020

Hai, kenapa bila dah download, tidak keluar langsung perkataan? Mohon respond nyer..

Tolong Respond
by thia on August 29, 2020

kenapa bila dah selesai download tak boleh nak baca?. hanya dapat blank page sahaja.

Ebook xboleh dibaca
by Suliana on August 31, 2020

Lepas download yg keluar hanya page dgn symbol je.. tolong yer.. rugi byr mahal tp xdpt nk baca ebook ni

Ebook xboleh baca sila pulang duit
by Aishah binti ismail on September 01, 2020

Kenapa tk boleh baca novel ini Kalau xboleh view sila return duit

Yang tak boleh baca ebook ini, sila PM saya
by Najwa Ulfah Abdul Rahman on September 01, 2020

Yang mana tak boleh baca dan tak boleh buka fail, boleh PM saya ya di messenger NAJWA ULFAH ABDUL RAHMAN atau pun di page saya NajwaUlfah. Terima kasih. Maaf atas kesulitan

Isu Sudah Diatasi
by e-Sentral on October 12, 2020

Kepada pengguna yang mengalami isu bagi judul ini. sila ikuti panduan di bawah. 1. Klik ikon 3 dot di bawah cover buku 2. Pilih remove download 3. Redownload semula eBook Teirma kasih

best
by syafinie on November 30, 2020

tak tahu nk ckp apa sumpah best gile sebab watak utama dia laki n pasal persahabatan ending dia buat saya sepak sbnrnya dh pnh baca cote nie kat blog dulu sbb tu beli heheheh sbb dh tahu cite best special episode semua best ii n sweeet heheheeh love it tq :')

Write your review

Recommended