Jodoh Jatuh Dari Langit by Aein Dhiyauddin

Jodoh Jatuh Dari Langit by Aein Dhiyauddin from  in  category
Read using
(price excluding 0% GST)
Author: Aein Dhiyauddin
ISBN: 978-967-2467-45-8
File Size: 0.63 MB
Format: EPUB (e-book)
DRM: Applied (Requires eSentral Reader App)
(price excluding 0% GST)

Synopsis

Buk! Tiba-tiba sepasang kasut jatuh betul-betul di hadapan Azam dan Shahril. “Handsome!” - Ayu Azam mendongak. Seorang gadis sedang bergayut di balkoni. Secara spontan, tangannya dihulurkan untuk menyambut tubuh itu. Gadis itu jatuh ke dalam pangkuannya dan mereka saling berpandangan seketika. “Thanks, handsome.” - Ayu Gadis itu melompat turun lalu mengambil kasut yang dijatuhkan tadi, membuat flying kiss sebelum berlari keluar. Sejak itu, hidup Azam mula huru-hara. "Kita makan menu sama. Pakai baju warna sama. Macam sweet couple. Silap-silap orang boleh fikir kita dah kahwin." - Ayu. Uhuk! Kata-kata Ayu buat Azam tersedak. Bagaimana mungkin gadis itu terfikir yang mereka akan menjadi pasangan? Dia tidak pernah terfikir untuk mencari pengganti selepas kematian isterinya. Siapakah Ayu? Mengapakah Ayu bersikap begitu? Dan paling penting, berjayakah Ayu menembusi hati Azam yang terlalu setia kepada isterinya walaupun isterinya telah lama tiada?

Reviews

Boleh beli
by Hanisa Nasir on September 01, 2020

Storyline okay dan tersusun. Cuma, pengolahan ayat tak berapa nak best membuatkan novel ni jadi biasa je.

Best
by anafati on September 13, 2020

Sila baca ebook aein 'khilaf' dulu..then baru baca yg ni..sambungannya..hehe

Write your review

Recommended