Bukan Aku tapi Dia by Mecxira

Bukan Aku tapi Dia by Mecxira from  in  category
Read using
(price excluding 0% GST)
Author: Mecxira
Category: General Novel , Romance
ISBN: 9923110486
Publisher: Nur Atirah
File Size: 1.52 MB
Format: EPUB (e-book)
DRM: Applied (Requires eSentral Reader App)
(price excluding 0% GST)

Synopsis

Apabila kau melangkah masuk ke dalam dunia aku. Kau takkan mampu keluar lagi kerana Aku bukan lelaki yang baik untuk melepaskan begitu sahaja. Brian Lee, Derapan kaki yang membawa aura yang menakutkan dan mendebarkan. Semua berkaitan dengan dirinya terlalu misteri. Dia yang terlalu membenci kaum hawa tetapi hadirnya perempuan itu menerbitkan perasaan yang sukar digambarkan melalui kata-kata. Tetapi hatinya tetap cuba menafikan semua itu. Tetapi apabila hati sudah terpaut usah dikata. Semuanya menjadi tidak kena. Bak kata orang mandi tak basah makan tak kena sehingga jika perempuan itu menghilang dicari merata tempat. Tidak mahu perempuan itu tiada didepan matanya. " Where are you going? Tak boleh ke duduk diam-diam? " - Brian Lee " Duduk sini je pun " - Helena " Jangan duduk jauh dari aku " - Brian Lee Helena Aisya anak yatim piatu yang kehilangan mak dan ayahnya. Hanya mempunyai abang sebagai tempat bergantung tetapi kerana kesilapan abangnya dia dijadikan mangsa keadaan. Sampai bila harus dikurung, sedangkan dia bukannya ada kaitan dengan lelaki itu. Keprihatinan lelaki itu sedikit sebanyak membuatkan hatinya berbunga mekar tanpa dia sendiri sedar. " What are you doing? " - Brian Lee " Masak! " - Helena " No! put down pisau tu. Tajam! Bahaya kalau kena jari " - Brian Lee " I'll cook it for you " -Brian Lee Sebuah rahsia yang dibongkar oleh lelaki itu membuatkannya terkejut sehingga terduduk lemah. " Tak perlu kasihan dekat aku. Aku tak perlukan kasihan kau, Aku perlukan cinta kau" -Brian Lee Kemunculan lelaki misteri disebalik wajah baik itu memberi impak yang besar pada hubungan mereka berdua. Siapakah lelaki misteri itu? Dapatkah mereka menggapai kebahagiaan?

Reviews

Bukan Aku tapi dia
by Puspa Subramaniam on September 10, 2020

Please improve your english before start writing. Ayat tunggang langgang.

Bukan aku tapi dia.
by Zack on November 17, 2020

English yg tk brpe okay tpi tkpe, penulis ada slh silap sndiri. U did great author. I love you. Anyway walaupun grammar tak okay tpi jalan crite yg sngat best n mengagumkan. Paling sula bila heroin mempertahankan diri sndiri. Hero pulak wlaupun mula² beku n jahat tpi last² dlm hati ad taman jgk. Cute je si brian tu. Anyway gais, jgn disebabkan satu kesalahan author ni. Korang jdi tk suka dkt dia. Dia hnya mnusia biasa mcm kita yg ada salah silap.

Write your review

Recommended