Problem med personalens attityd och engagemang?

Problem med personalens attityd och engagemang?

RM 41.26

ISBN:

9789197593717

Categories:

Business & Management

File Size

0.64 MB

Format

epub

Language

swe

Release Year

2020
Favorite (0)

Synopsis

"Hur gjorde du?"
är en fråga Ingemar Fredriksson fått många gånger efter att ha vänt utvecklingen i ett nedläggningshotat företag från förlust till vinst på sex månader. Därefter uppvisade enheten en tillväxt på i genomsnitt 25% per år i fem års tid och lönsamheten låg som mest på 26%! Fredriksson hävdar att det handlar om att få ut ”några procent till” ur flera delar av verksamheten och i bokserien med samma namn ger han konkreta tips på hur man går tillväga.

Problem med personalens attityd och engagemang? är boken som behandlar konsten att motivera hela organisationen att sträva mot samma mål. Boken tar upp vad som krävs för att få medarbetarna att prestera mer och vara mer engagerade.

Ingemar Fredriksson har gedigen erfarenhet av management, affärsutveckling och marknadsföring. Han har arbetat i såväl familjeföretag som enheter i större koncerner samt i koncernledning. Egna erfarenheter har kompletterats med andras genom åren som konsult och ger en bred flora av exempel som han delar med sig av i sina böcker. Böckerna innehåller även konkreta verktyg och modeller, såväl egenutvecklade som forskningsbaserade, som gör att läsaren lätt ska kunna applicera dem på sin egen verksamhet.