Suami Pilihan Jiwa by Fatiah Zohar

Suami Pilihan Jiwa by Fatiah Zohar from  in  category
Read using
(price excluding 0% GST)
Author: Fatiah Zohar
Category: General Novel , Romance
ISBN: 9789671808108
File Size: 1.39 MB
Format: EPUB (e-book)
DRM: Applied (Requires eSentral Reader App)
(price excluding 0% GST)

Synopsis

Bercinta bagai nak rak, tapi kecundang jua akhirnya. Aireen Sofeena kecewa apabila Huzair mengambil keputusan untuk memutuskan tali pertunangan mereka. Alasannya? Mama. Again. Dari dulu sampai ke sudah, mama dia saja puncanya. Konon nak menantu solehah, bercirikan perempuan Melayu terakhir. Bukan seperti dia yang anti baju kurung dan alergik sifat lemah-gemalai. Tapi, sedih dan meratap bukan sifat Aireen Sofeena. Cukuplah menangis sehari. Esok, terus bangkit dan berdiri. Hidup perlu diteruskan. Orang sudah tak mahu, takkan mahu terhegeh-hegeh menyorong pipi. Baru nak menjerit slogan femes "Kita Enjoy", puan emak dan Tok Mak pula buat kejutan. Tiba-tiba muncul jodoh dari langit. Jodoh dari kayangan bak kata adiknya, Aira. Duh, kayangan apa? Lelaki kampung berselut sawah, entah siapa-siapa hendak dikahwinkan dengan dia. Hell No! Tapi, kelakar. Lelaki dari kayangan itu, yang mengubah diri seorang Aireen Sofeena. Berbekalkan wajah ala-ala Imam Muda pujaan gadis kampung, bicara dan gaya tubuh lelaki itu selalu menyenangkan. Tak payah dipaksa, dia sendiri mengikut rentak lelaki itu tanpa sedar. Tiba-tiba malu nak buat perangai ribut. Tiba-tiba rasa nak jadi baik. Selesa dengan dia? Ya, mungkin. Jatuh cinta? Takkanlah!

Reviews

loading....
by sriyanti abdullah on December 04, 2020

kenapa tak boleh buka?

Suami Pilihan Jiwa
by Hanis Suraya on December 07, 2020

Kenapa content takde? Ada tajuk je ni? Where can I get my money back?

Suami Pilihan Jiwa
by e-Sentral on December 08, 2020

Kepada user yang mengalami isu page eBook loading di eSentral apps reader, mohon untuk cik update apps reader kepada yang paling latest di dalam Playstore. Sekiranya terdapat isu lain yang berlaku, mohon untuk hantarkan kepada support kami dengan menekan butang Support. Terima kasih

Hoyehh
by Riana Ismail on December 08, 2020

Yeay! Tq eSentral sebab respon dekat support tiket saya. Saya dah boleh baca eBook ini. tqqqqq

Suami pilihan jiwa
by Azlina Osta on December 11, 2020

Kenapa x blh download?

Suami pilihan jiwa
by Karthiyahini on December 26, 2020

Pls help me I can’t read this ebook???????????? No content in this ebook and just have the title of the book????

Write your review

Recommended