Lelaki Introvert

Lelaki Introvert

ISBN:

9789671821336

Categories:

Teen Novel
Chick-Lit
Romance

File Size

3.00 MB

Format

epub

Language

BM
Favorite (10)

Synopsis

“Abang tahu tak macam mana nak lafaz nikah?”- NAURA “Lafaz ajelah!”- HAZEEL “Abang relaks aje. Jangan gugup tau.”- NAURA “Kau ni macam yakin ajekan yang papa akan pilih aku?”- HAZEEL Mereka dinikahkan juga bila Ryan yang sepatutnya hadir di majlis pernikahan itu tidak muncul. Ada konspirasi menculik Ryan dan Naura dituduh bila Ryan tiba-tiba muncul selepas selesai pernikahan itu. Hazeel mula mengesyaki isterinya adalah dalang dalam penculikan Ryan. “Kalau ya, abang nak buat apa? Ara dah sah jadi isteri abang and you can never go back!”- NAURA Hazeel sendiri punya misi. Untuk menakluki Naura, dia harus mengugut Tan Sri Hanif, bapa angkatnya. Keji? Memang keji. Dia tidak akan membiarkan mana-mana lelaki mendekati Naura. When love is so strong, people gets weak. Itu yang dia rasakan terhadap Saidatul Naura. Walau besar mana badai melanda, kita akan tetap bersama!