Guderne går Amok

Guderne går Amok

RM 4.35

ISBN:

9781956687606

Categories:

Politics

File Size

123.10 MB

Format

epub

Language

dan

Release Year

2022
Favorite (0)

Synopsis

It’s halftime America!

Ay Yi Yai Yi! Den Nye Verdensorden er ankommet!

Imperier opstår, falmer og forgår. Historien har vist denne cyklus mange gange, både med romerne, osmannerne og briterne. De falmede alle, og hvis vi ikke passer på, bliver USA det næste imperium der falder.

Mange af nutidens virksomheder er ikke andet end en flok ekstreme, gældsafhængige og finansmanipulerende frøer, der vrider og snoer sig i lunken slangeolie. Desværre vil mange af dem finde deres endeligt i kløerne på IP-gribbe.

Hvis vi ikke spiller vores trumfkort rigtigt, vil det næste glubske imperium - Riget i Midten, Kina - fortære os; de vil sende deres stikirenddrenge afsted for at indkassere regningerne fra USA og de over hundrede andre lande, som Kina har koloniseret økonomisk og digitalt siden den økonomiske tsunami i 2008, gennem deres "Belt and Road Initiative" (BRI) og deres "Digital Silk Road" (DSR) .

"Genopbyg vores enterprises" graver i kapitalismens grundlag og sporer Roosevelt-årenes idealer, triumfer og tidsånd for at "Genopbygge bedre" - og redde os fra det forestående Fjerde Rige.

Yeah! It's halftime, America!