A szív hangja

A szív hangja

RM 66.23

ISBN:

9789635706853

Categories:

Language & Dictionary
Art & Graphics

File Size

5.53 MB

Format

epub

Language

hun

Release Year

2023
Favorite (0)

Synopsis

"„Szívmelengető, érzelmes és rendkívül erőteljes.” – Family Saga Reviews

„Az egyik legmeghatóbb, legmegrendítőbb könyv, amelyet valaha is olvastam.” – Harlequin Junkie

Mit adnál azért, hogy anya lehess? És azért, hogy az maradhass? Alex élete teljes káosz. Alig bírja megtartani az állását, épphogy ki tudja fizetni a lakbérét, és már az idejét sem tudja, mikor volt utoljára párkapcsolata. Szóval egy váratlan terhességre igazán nincs szüksége.

Martha élete sínen van. Magasan szárnyal a karrierje, gyönyörű otthona és szerető férje van. De van, ami még hiányzik. Öt mesterséges megtermékenyítési kör után sincs még gyermeke. A megoldás egyszerűnek tűnik. Alex tudja, hogy Martha mindent meg tud adni a gyermekének, amit ő nem. De Martha világa talán mégsem olyan tökéletes, mint amilyennek látszik, és az elengedés nem is olyan könnyű, mint amire Alex számított. Most olyan döntéssel kell szembenézniük, amely örökre összetörheti a barátságukat.

Kate Hewitt USA Today bestsellerszerző egy olyan történetet mesél el, amely a lelkünk legmélyéig hatol és örökre ott is marad. Mert sosem tudhatjuk, hogy egy barátságnak hol a határa, és azt sem, hogy mit tesz az emberrel, ha anyává válik.

„Egy érzelmi szakadék peremén tartott olvasás közben, és bár összetörte a szívemet, mégis teljesen kielégítő olvasmány volt.” – Between My Lines

„Lehetetlen nem elveszni Martha és Alex világában... Az egyik kedvencem!” – Chick Lit Plus"