Titian Cinta by Ridhya Iman

Titian Cinta by Ridhya Iman from  in  category
Read using
(price excluding 0% GST)
Title: Titian Cinta
Author: Ridhya Iman
Category: Romance
ISBN: 978-967-11925-4-2
File Size: 1.30 MB
Format: EPUB (e-book)
DRM: Applied (Requires eSentral Reader App)
(price excluding 0% GST)

Sinopsis

Dulu, dia pernah dihalau bagai kucing kurap oleh suami sendiri. Kini, setelah empat tahun membawa diri di bumi asing, ‘Aisy pulang dengan nekad mahu menuntut janji yang pernah dilafazkan oleh sang suami. Namun, tatkala bertemu, lain pula yang terjadi. “Tak baik seorang isteri menipu suaminya sendiri. Berdosa..” –Harris “Minta maaf Encik Umayr Harris Tan Sri Hakim. Saya bukan lagi isteri sesiapa.” –‘Aisy “Dan untuk pengetahuan Puan Rahadatul ‘Aisy Hilmi, talak berada di tangan suami. Seingat akal abang yang masih waras ini, abang tak pernah ceraikan ‘Aisy.” – Harris Kepulangan ‘Aisy memang dinanti Harris. Dia ingin menebus khilafnya. Kerana cemburu, dia sanggup menghina isteri sendiri. Kerana gagal mengawal baran, dia tegar menyakiti tubuh isteri dengan tangan sendiri. Kini, dia mahu menebus semuanya. “Saya tak cukup baik nak maafkan awak, Harris. Kembali hidup dengan awak, that’s the last thing I will do.” – Aisy Pun begitu, kesungguhan dan kesabaran Harris meladeni setiap onar yang sengaja diciptanya membuatkan tekad ‘Aisy semakin goyah. Penerimaan Harris terhadap kekurangan dirinya buatkan ‘Aisy akur pada jodoh dan ketentuan Ilahi. Saat bahagia menjelma, mendung datang lagi. Kemunculan Rayyan, lelaki tampan bermata hazel membuatkan Harris dihambat rasa cemburu yang tak bertepi. Siapakah Rayyan sebenarnya di hati ‘Aisy? Akankah bahagia menjadi milik mereka nanti? Mampukah titian cinta mereka yang sudah retak menanti belah itu dicantum kembali? Atau, mungkinkah Rayyan layak menjadi pengganti?

Reviews

Titian Cinta
by Marlia Mahali on September 14, 2017

good story

Konflik Yg Panjangg Tp Best
by aida hartini ahmad on September 16, 2017

Storyline yg pjg

Titian Cinta
by Naziha Azli on September 17, 2017

Konflik yang unrealistic..Too good to be true but full of heartwarming moments.

Titian Cinta
by Eza Surya on September 21, 2017

Great book, with great emotions

Serius Best!
by safwannisahidin on September 21, 2017

Comment

Titian Cinta
by Izzatul on September 22, 2017

Kenapa saya tak blh download lepas saya buat buat pembelian?

titian cinta
by SITI ZUBAIDAH BT ZAKARIA on September 22, 2017

titian cinta

Titian Cinta
by Muhammad Azizan bin Muhamad Rani on September 23, 2017

Best Sgt cite ni..

nice
by wan salina binti md zain on September 23, 2017

cerita yg menarik, suspen tetapi terlalu byk flash back..

Book not found
by ezreen on September 24, 2017

kenapa sy tak boleh download lepas buat byran..tlg clarify.dah 2 buku beli tak boleh baca.duit deduct????????????????

the book not found
by juliyana on September 24, 2017

unable to download the book after payment was made..please clarify this matter asap!

Titian cinta
by Khairun Nisak Kamaludin on September 24, 2017

Cerita yg best wlaupun byk flashback...enjoy reading :)

Titian Cinta
by Anarusida on September 25, 2017

Nice story

book not found
by adlina on September 25, 2017

why cant i download it after payment have been received and such?waitinf for your response please thank you.

titian cinta
by syazjuhari on September 27, 2017

walaupun dah sign in memang x bole pinjam ke? msti beli jgk wlaupun dah jdi member?

Titian Cinta
by ADILL ADZAM SALIM on September 27, 2017

Best sangat!! Sampai tdo pun termimpi2.. gittewww hahaha

Best Novel Ever
by noor azlen bt husin on September 28, 2017

Suka sangat dengan novel ni..tahniah penulis????

Titian Cinta
by Natasyaismail on September 28, 2017

best sgt hmmmmm

Dah beli tak de dalam library
by Nur Liyana on September 29, 2017

Tolong please

????????
by eza azlinda on September 29, 2017

i cannot read n download this novel.. how to fix it

Book Expired
by Noorhasmaniza Ahmad on September 29, 2017

Apsal pulak expired? Tgk dalam website pnb ok je masih active

cannot download
by hanie on September 30, 2017

why cannot download just prchase

titian
by Zatul Oh Zatul on September 30, 2017

i loike it

So Interesting
by che munira bt che razali on September 30, 2017

Jln cerita yg menarik...

Best
by Nur Afiqah Mohd Yusoff on October 01, 2017

novel tak terlalu sarat dengan watak antagonis.. cuma sedikit panjang jalan ceritanya.. overall sangat best... X rugi beli.. ????????????

book not found
by Noor hafizah on October 02, 2017

dh bayar tp x blh download.....

titian cinta
by Nur Aisyah Binti Rozaidi on October 02, 2017

bila buku saya boleh dpt ? dh buat bayaran on 19/8/2017 lgi .email pun tpi tak reply :(

dont know
by noornadzirah on October 02, 2017

mcm mne nk tau kita dh dpt ke blum?through notification ke atau akan terus send ke emel?

Good
by Ungku Norani Sonet on October 03, 2017

Good

titian cinta
by NORSZAWANNI BINTI KAMISAN on October 07, 2017

it was so dramatic..

Titian Cinta
by Mohd Fuad Hashim on October 14, 2017

Excellent. Well written. A very inspired story. Good Job.

Write your review

Recommended