array(5) {
  ["library"]=>
  string(6) "0.0000"
  ["result"]=>
  string(6) "0.0029"
  ["book"]=>
  string(6) "0.0055"
  ["slice"]=>
  string(6) "0.0000"
  ["all"]=>
  string(6) "0.0084"
}
Teman Lelaki Upahan | Azura Rasiddin | Karyaseni Enterprise | 978-967-0246-70-3 | E-Sentral Ebook Portal

Teman Lelaki Upahan by Azura Rasiddin

Teman Lelaki Upahan by Azura Rasiddin from  in  category
Read using
(price excluding 0% GST)
Author: Azura Rasiddin
Category: General Novel
ISBN: 978-967-0246-70-3
File Size: 1.62 MB
Format: EPUB (e-book)
DRM: Applied (Requires eSentral Reader App)
(price excluding 0% GST)

Synopsis

“I nak you jadi teman lelaki upahan I. Just tell me what you want. I can give you everything. Kereta, rumah atau apa-apa saja. Just name it.” - KYRA LYDIA “I setuju jadi teman lelaki upahan you… Tapi I ada syarat.” - EL “Syarat? Syarat apa?” Syarat yang pertama, Kyra Lydia kena hormatkan EL. Kedua, Kyra Lydia kena dengar cakap EL, tak boleh lawan cakap EL. Ketiga, Kyra Lydia dilarang sama sekali menunjukkan wajah masam, wajah berlagak, wajah ego, wajah angkuh dekat EL. Ops, tambahan syarat lagi… Kyra Lydia dilarang sama sekali menghina EL. Hanya kerana satu insiden kecil yang berlaku di Restoran The Spices milik EL, telah menyebabkan EL terlibat dalam rancangan gila Kyra Lydia. Pada mata Kyra Lydia, EL seorang lelaki yang sederhana. Bagi EL pula, Kyra Lydia seorang gadis yang angkuh, berlagak, berhati batu dan penuh dengan dendam. Tanpa pengetahuan keluarga EL, hubungan ‘cinta’ EL dan Kyra Lydia terjalin dengan jayanya hingga mereka bersetuju untuk disatukan. Dalam tidak sedar, cinta mula mekar dalam hati masing-masing. Ternyata EL berjaya mengubah perangai buruk Kyra Lydia. Pada saat EL bersedia untuk menzahirkan rasa cintanya, ujian datang merenggut hati EL sehingga menyebabkan dia menjadi seorang lelaki pendendam. Dia umpama mangsa yang terjerat dalam permainan yang diciptanya bersama Kyra Lydia. “I menyesal sebab kenal you. You bagaikan racun yang menghancurkan diri I. Patutnya I tak payah tolong you…  Tak payah bersusah-susah nak pulihkan hubungan you dengan daddy you. What a perfect family! Tapi I… waktu you bergembira dengan keluarga you, keluarga I hancur! Sekarang you dah tahu kenapa I benci you? I hate you Kyra Lydia! I loathe you so much!”  Mulut kata benci, tapi hati kata sayang. Rasa cinta EL yang mekar buat Kyra Lydia dahulunya berganti menjadi dendam. Masihkah ada ruang untuk Kyra Lydia melenyapkan rasa dendam EL yang membara terhadap dirinya?

Reviews

Some features not working halfway through the book
by Niess Aziz on September 08, 2015

My flipping function is not working halfway through the book. However, this ebook version is similar to my hardcopy version, only it is easier to read anywhere and i can read my novel using my own favorite font/font size!! :)

LOVE IT AND RECOMMENDED
by WAN ANEEZA AKMA BINTI NORIZAN on March 02, 2018

I seriously love everything about this book. Though the story line kindda cliche here and there ( anak dato , tan sri , named all the branded stuffs ) , but the book itself is really fun to read. Conflict? Very light one. So really recommended ! Cheesy as well ????

temanlelakiupahan
by Nur Farhana bt Abdul Majid on July 19, 2019

grab this ebook at the edge of eid fitri because i am not satisfy enough with the drama ending. bygkn nk raya pastu kau travel jejauh ke jb semata nk cari novel ni.mmg x dpt la. nasib baik ada ebook. i become a fan of this story sbb kekuatan dua watak utamanya. kyra lydia strong, bold but soft heart woman dan el kind heart guy but really sensitive when it comes to family and lover. betullah someone review kat goodreads yg this is a story about moving on, about family, about changing to a new life. watak2 nya matang walaupun storyline dia cliche. and reading the first draft of this novel from the writer's blog really interesting. the original title is 'gadis ego dan lelaki misteri'. the storyline lagilah cliche tp mmg dua karakter utama tu still kuat dan menarik.

Write your review

Recommended