array(5) {
  ["library"]=>
  string(6) "0.0000"
  ["result"]=>
  string(6) "0.0062"
  ["book"]=>
  string(6) "0.0041"
  ["slice"]=>
  string(6) "0.0000"
  ["all"]=>
  string(6) "0.0103"
}
Blackball | Fath Shaily | Terfaktab Media | 978-967-0774-39-8 | E-Sentral Ebook Portal

Blackball by Fath Shaily

Blackball by Fath Shaily from  in  category
Privacy Policy
Read using
(price excluding 0% GST)
Title: Blackball
Author: Fath Shaily
Category: General Novel
ISBN: 978-967-0774-39-8
File Size: 0.92 MB
Format: EPUB (e-book)
DRM: Applied (Requires eSentral Reader App)
(price excluding 0% GST)

Sinopsis

“Tak apa. Kau anggaplah perempuan-perempuan kau jumpa ni adalah bola billiards ni. Yang semua warna, kecuali warna hitam.” “Asal?” “Sebab kau kena save the best for the last.” “Jadi maksud kau, perempuan perempuan aku jumpa selama ni adalah untuk melengkapkan misi aku iaitu untuk mendapatkan bola hitam?” “Absolutely. Kenapa kau game over bila poket bola hitam sebelum habis bola warna?” “Sebab misi kau tak habis lagi.” “That’s my man. Tak sia-sia kau belajar tinggi-tinggi.” Aku mengiyakan apa je yang dia cakap kat aku. Memang betul apa yang dia cakap. Lepas aku luahkan semua benda terbuku kat dia baru aku rasa lega sikit. Kitorang lepas tu macam biasa, sembang kosong. Lepak mapley dan balik. Boys will always be boys.

Reviews

Write your review

Recommended