13 Jam A380 by Evelyn Rose

13 Jam A380 by Evelyn Rose from  in  category
Read using
(price excluding 0% GST)
Title: 13 Jam A380
Author: Evelyn Rose
Category: Romance
ISBN: 978-967-0890-16-6
File Size: 3.74 MB
Format: EPUB (e-book)
DRM: Applied (Requires eSentral Reader App)
(price excluding 0% GST)

Sinopsis

13 jam di dalam penerbangan ke London menaiki MAS A380, takdir menemukan HANA SOFEA dan Syed HAYDAR, jejaka idamannya. Mencipta kenangan terindah di langit biru. Mereka bergelar kekasih kayangan untuk empat jam, menari tango bersama, menjelajah seluruh pesawat bersama, merasai enaknya Caramel Latte bersama... Tap i tatkala MAS A380 mencecah lantai bumi,, segalanya pergi bagai wap di udara. "Hana, thank you for last night... but i can't have cocaine all the time."- SYED HAYDAR Melihatkan sendiri kemesraan SYED HAYDAR dan kekasih realitinya, si model jelita membangkitkan HANA SOFEA daripada mimpi indah. Di kota London, A380 juga akhirnya menerbangkan HANA SOFEA kepada FAWWAZ HUSSAINI, jutawan kacukan Melayu-Inggeris-Arab. Tanpa sebarang sebab, Emmel, anak angkat Fawwaz menyangkakan Hana Sofea sebagai ibunya. "My daughter likes you. If you're willing to let her call you mommy... i will pay you fifty buck per hour..."-FAWWAZ HUSSAINI "Dapat hadiah tak?" -HANA SOFEA "A pink Audi TT, is that okay?"-FAWWAZ HUSSAINI "Saya nak Audi TT yang latest version aje. yang lain saya tak nak."-HANA SOFEA Hadirnya HANA SOFEA menghiasi kehidupan mereka sekeluarga bagaikan indahnya bunga popi mekar, munculnya sang jutawan bermata ambar yang kuat pegangan agamanya itu dalam hidup Hana Sofea pula bagai menyedarkan HANA SOFEA tentang kasih sayang Tuhan. Dan saat semuanya bagaikan baru bermula, SYED HAYDAR datang menuntut sebuah cinta... “Saya rindu awak, Hana… Jangan cakap awak dah kahwin dan budak ni anak tiri awak, Hana.” – SYED HAYDAR Adakah mimpi akan kekal sebagai mimpi setelah waktu berlalu dan hari berganti?

Reviews

Sumpah Aku Suke!
by Nur Eleena Farihin on December 23, 2015

Hahaha! Sumpah lawak. Sweet la story ni. Aku baca sengih sorang kot. Kalau same thing happen to me macam dalam story, aku sanggup wei naik A380! Nak cari jodoh macam tu. Hahah Semata- mata je kan!

SUKE!!
by Niess Aziz on April 11, 2016

Saya suka!!cnta di awan biru bertemu juga di darat. Semua watak segak dan lawa hehehe...dan ada watak dari novel the wedding breaker dalam ni juga (at least dapat tahu ending watak sampingan dlm wedding breaker tu)!

13 Jam A380
by Thurgadevi Anathan on October 04, 2017

nice story line.. love all the scenes and lot of knowledge shared by writter.

Write your review

Recommended