array(5) {
  ["library"]=>
  string(6) "0.0000"
  ["result"]=>
  string(6) "0.0002"
  ["book"]=>
  string(6) "0.0000"
  ["slice"]=>
  string(6) "0.0000"
  ["all"]=>
  string(6) "0.0002"
}
Kahwin 6 Bulan Aje?! | Anabella | PENULISAN ENTERPRISE | 978-967-0567-61-7 | E-Sentral Ebook Portal

Kahwin 6 Bulan Aje?! by Anabella

Kahwin 6 Bulan Aje?! by Anabella from  in  category
Read using
(price excluding 0% GST)
Author: Anabella
Category: General Novel
ISBN: 978-967-0567-61-7
File Size: 1.51 MB
Format: EPUB (e-book)
DRM: Applied (Requires eSentral Reader App)
(price excluding 0% GST)

Synopsis

RANIA IXUNA Seorang gadis comel yang mempunyai pelbagai kelebihan. Kelebihan yang membuatkan semua mata membulat dan rahang hampir terjatuh setiap kali melihatnya. EMIR ENRIQUE… Seorang pemuda biasa dengan perangai yang biasa-biasa. Tidak menyangka hidupnya akan berubah apabila berkahwin dengan si comel yang digelar ‘raksasa’ oleh sepupunya itu! Si comel yang merupakan cinta pandang pertamanya! “Sayang, sayang nak pakai baju pengantin warna apa?” - Emir “Hitam.” - Ixuna “Sayang ingat kita nak berkabung ke pakai pakaian pengantin warna hitam? Warna lain?” - Emir “Warna kelabu tahi anjing.” - Ixuna “Grrr… Lain?!” - Emir “Lut sinar.” - Ixuna “Dah gila nak pakai baju lut sinar? Nak suruh semua orang nampak badan kau tu ke? Bila dah kahwin nanti, diri kau hanya untuk tatapan aku saja!” - Emir Itu cerita sebelum Emir menikahi Ixuna, selepas kahwin… Emir ingin merasa air tangan isterinya, Ixuna malas nak layan… Emir hadiahkan bunga untuk isteri comelnya, bunga beralih tangan kepada kakak iparnya… Emir minta kiss, siku makannya! Dan Emir minta pelukan kasih sayang, seterika panas yang Ixuna berikan! Akankah berterusan ikatan perkahwinan yang diatur oleh kedua-dua belah keluarga itu? Atau terus terputus setelah tempoh tamatnya enam bulan seperti yang diungkap oleh si gadis comel rupawan lagi kuat makan itu?

Reviews

Kahwin 6 bulan aje?!
by Eddenqh on June 09, 2016

This book surley target audiences dia not adult.Sesuai utk teen maybe tapi bukan orang 20 ke atas. jalan cerita dia agak tidak realistic dan tone cerita yang agak keremajaan mungkin sesuai utk teen sahaja.

kahwin 6 bulan aje?
by NOR ASIAH BINTI AB GHANI on August 22, 2017

jalan cerita yang sarat dengan pengajaran ttg kehidupan.

Heroin yang paling degil and keras hati.
by snf on January 17, 2019

Mula2 baca rasa stress sgt dengan Ixuna ni. Tapi salute dkat Emir sbb berjaya melawan kekerasan Xuna dgn baik. Yg last tu agak sedih lah nak tahu kena baca, Story dia best

Write your review

Recommended