array(5) {
  ["library"]=>
  string(6) "0.0000"
  ["result"]=>
  string(6) "0.3530"
  ["book"]=>
  string(6) "0.0053"
  ["slice"]=>
  string(6) "0.0000"
  ["all"]=>
  string(6) "0.3584"
}
My Dear, Mr. Dimple | Aifa Batrisya | PENULISAN ENTERPRISE | 978-967-0992-02-0 | E-Sentral Ebook Portal

My Dear, Mr. Dimple by Aifa Batrisya

My Dear, Mr. Dimple by Aifa Batrisya from  in  category
Read using
(price excluding 0% GST)
Author: Aifa Batrisya
Category: General Novel
ISBN: 978-967-0992-02-0
File Size: 5.24 MB
Format: EPUB (e-book)
DRM: Applied (Requires eSentral Reader App)
(price excluding 0% GST)

Synopsis

UMAR FALIQ. Kehadirannya secara kebetulan di majlis pertunangan versi kejutan antara Zarin Sofea dan Naim menjadi titik permulaan jodoh Umar Faliq bersama Sofea. Zarin Sofea tertipu dengan tindakan Puan Zahlia a.k.a si Angry Bird yang merupakan majikannya. Naim, anak si Angry Bird ini akhirnya ditunangkan dengan Umayra dan bukannya Sofea. “Awak sendiri pun masih lagi belum boleh terima hakikat yang lelaki di dalam tu dah bertunang. Kalau awak tak boleh terima inikan pula ahli keluarga awak kan? Jadi… Alang-alang saya dah tolong awak tadi… apa kata, awak bagi saya teruskan?” – UMAR FALIQ. “Awak… sedar tak apa yang awak cakapkan ni, Umar? Ini bukan perkara main-main, tahu? Ini melibatkan masa depan awak dan dah tentu-tentu masa depan saya. Awak sedia nak jadi tunang saya untuk selamatkan keadaan malam ni dan lepas kita bertunang, awak nak putuskan pulak? Macam tu?” – ZARIN SOFEA. Tidak cukup dengan majlis pertunangan, kontrak perkhidmatannya pula ditamatkan tanpa budi bicara. Sungguh, Sofea rasa lemah. Dia hilang Naim, dia hilang kerja. Dunianya dah jadi terbalik dan semua disebabkan oleh kebencian si Angry Bird kepada Sofea!

Reviews

i love it
by nurul on July 01, 2016

sweet sungguh si umar nih. good reading

best
by Niess Aziz on August 23, 2016

Walaupun heroin agak terlanjut usia, tapi Aifa masih berjaya membuatkan heroin masih lagi sweet macam kanak-kanak.

a half of star
by Sheikha Echa Putri on February 24, 2017

Umar is the stupitest and losest hero I've ever read... menyesal betol beli ebook nih...

Write your review

Recommended