array(5) {
  ["library"]=>
  string(6) "0.0000"
  ["result"]=>
  string(6) "0.0079"
  ["book"]=>
  string(6) "0.0030"
  ["slice"]=>
  string(6) "0.0000"
  ["all"]=>
  string(6) "0.0109"
}
Sungguh! Aku Gilakan Kau | Izz Alejandra | PENULISAN ENTERPRISE | 978-967-0890-16-6x | E-Sentral Ebook Portal

Sungguh! Aku Gilakan Kau by Izz Alejandra

Sungguh! Aku Gilakan Kau by Izz Alejandra from  in  category
Privacy Policy
Read using
(price excluding 0% GST)
Author: Izz Alejandra
Category: General Novel
ISBN: 978-967-0890-16-6x
File Size: 1.83 MB
Format: EPUB (e-book)
DRM: Applied (Requires eSentral Reader App)
(price excluding 0% GST)

Synopsis

CINTA? Bagi Adrianna cinta tak membawa apa-apa makna. Sikit pun dia tak pernah ada hati nak bercinta. Hubungan dengan mana-mana lelaki tak pernah kekal lama. Bagi Adrianna, cukup hanya ada Danial sebagai kawan baiknya. Danial yang senantiasa ada setiap masa untuknya, Danial yang cool, suka mengusik, dan juga perasan kacak! “Danial! Nasib baik awak ni...” - Adrianna “Handsome? Terima kasih. Dah lama tahu.” - Danial “Perasan gila… Dalam mimpi pun awak takkan dengar.” - Adrianna “Eh? Awak selalu mimpikan saya ke, Rene? Awak mimpi apa, ek?” - Danial KAHWIN? Huh! Dia bukannya tak laku tapi dia yang tak mahu. Demi memenuhi impian emak, dia merancang sesuatu di luar dugaan. Rancangan yang tak pernah dibuat dek orang! Tapi apa yang dirancang tak seperti yang dia mahukan. Akhirnya rancangan yang diciptanya sendiri telah membuatkan perasaannya berantakan. Akhirnya rancangannya membuahkan hasil seperti yang diinginkan. Namun, perasaan lain pula wujud menyebabkan hatinya goyah untuk meneruskan nekadnya. Peristiwa demi peristiwa yang dialami menyebabkan dia semakin kuat dengan perasaan itu. “Janji dengan saya awak takkan jatuh cinta dengan saya?” - Adrianna “Then awak jangan buat saya jatuh hati dengan awak. Tapi kalau awak yang jatuh hati dengan saya pulak nanti?” – Danial Bolehkah Adrianna mempertahankan kata-kata angkuhnya untuk tidak jatuh cinta kepada Danial? Apa pula akan terjadi kepada hubungan persahabatan mereka berdua? Sungguh! Aku Gilakan Kau akan merungkaikan kemelut kisah mereka...

Reviews

Write your review

Recommended