My Lovely Tengku by Pitteriah Abdullah

My Lovely Tengku by Pitteriah Abdullah from  in  category
Read using
(price excluding 0% GST)
Category: Romance
ISBN: 978-967-446-162-1
File Size: 2.04 MB
Format: EPUB (e-book)
DRM: Applied (Requires eSentral Reader App)
(price excluding 0% GST)

Synopsis

Perkahwinan antara Zara Irdina dan Akmal terputus kerana Akmal tidak mahu Zara Irdina yang dilabelkan sebagai anak haram. Tengku Izraf Akif hanya mencintai Zara Irdina seorang, malangnya Zara Irdina menolak lamaran lelaki itu kerana dia hanya anak orang kebanyakan. Tengku Izraf Akif mengambil kesempatan untuk merebut kembali hati Zara Irdina supaya kembali ke pangkuannya. Demi menjaga kehormatan diri, Zara Irdina menerima lamaran Tengku Izraf Akif. Malangnya hubungan mereka dilarang oleh golongan bangsawan dan masyarakat. Dapatkah Tengku Izraf Akif dan Zara Irdina meneruskan perkahwinan mereka? Siapa sebenarnya ibu bapa Zara Irdina?

Reviews

characters underdeveloped
by Mardhiah meerasa on June 04, 2018

rasa mcm baca cerita dari writer budak sekolah. plot dah okay, tapi storyline sgt immature. sayang sgt writer tak fully utilize plot and develop the characters more utk tarik perhatian reader. cerita asyik tiba-tiba ja, storyline jumpy. bila masuk page baru rasa mcm dah terlangkau satu chapter. asyik patah balik baca page sblm ni utk reconnect dgn next page. not recommended dgn price mcm ni, rasa dah nyampah nak sambung bagi habis.

Write your review

Recommended