Izinkan Aku Mencintai Dia by Aein Dhiyauddin

Izinkan Aku Mencintai Dia by Aein Dhiyauddin from  in  category
Read using
(price excluding 0% GST)
Author: Aein Dhiyauddin
Category: General Novel , Romance
ISBN: 978-967-406-249-1
File Size: 1.41 MB
Format: EPUB (e-book)
DRM: Applied (Requires eSentral Reader App)
(price excluding 0% GST)

Synopsis

Kerana kecurangan Faris, Hannan Aisya berhijrah ke bandar membawa hati duka lara. Saat Aisya bergelut dengan rasa sedih dan kecewa muncul pula Auzan Rudi Shauqi yang selalu memperlekehkan dirinya, malah dia lebih seronok membuli Aisya. ​ “Geum Jan Di…” ​“Hah!” ​“Geum Jan Di.” ​“Siapa tu?” ​“Nama baru awak.” Bagi Aisya, Shauqi hanyalah langau yang mengganggu hidupnya. Namun pernyataan cinta seseorang kepada Aisya membuatkan Shauqi jauh hati. “Along tak tau kenapa pertama kali jumpa dia along rasa… satu perasaan yang lain. Along rasa along rindukan dia.” Asyfar Haziq Musyaffa Tiba-tiba kehadiran seseorang yang pernah bertakhta dalam hatinya memporak perandakan lagi hidup Aisya. “Abang tau Sya masih cintakan abang… abang yakin sangat.” Faris Hakimi ​ Aisya dalam dilema. Antara cinta Faris Hakimi yang pernah mengecewakannya atau Asyfar Haziq Musyaffa, lelaki yang seiras pelakon pujaannya. Bagaimana pula dengan Auzan Rudi Shauqi? ​ ‘Terima kasih Ya Allah. Izinkan aku mencintai dia hingga ke akhir hayatku’ ​ Cinta siapakah yang akan jadi pilihan Hannan Aisya?

Reviews

izinkan aku mencintai dia
by Fariha Mustapha on December 26, 2017

1 malam je ley habis baca novel ni....nk taw ending punya pasal...terbaik jln citer dy...rsa cam cute2 je watak2 lam novel ni..hehehe

izinkan aku mencintai dia
by Adelia Shamim on May 24, 2018

best

best
by Norita bt Hashim on January 25, 2019

plot cerita biasa...

IAMD
by Najla on August 25, 2019

Pengolahan cerita yang baik. Tidak membosankan sehingga sukar nak berhenti dan meneruskan pembacaan sehingga akhir. Moga diberi ilham yang lebih baik untuk naskhah yang seterusnya. Tahniah!

Izinkan Aku mencintai Dia
by Nur Nabilah Mat Ali on February 19, 2020

Cerita ni best sgt.. Kalau dibuat drama terbayang watak utama dipegang oleh syazuwan hassan,

memang best
by on April 06, 2020

tak rugi baca ~ hb

ibrah
by on April 13, 2020

banyak ibrah dan pengajaran. terutama skli maaf. sbb ramai yg ingat dan rase diri ingat. tp diri ini lupa. kuat demi diri dan sekeliling. hargai harta dan rezeki yg ade dgn kita. harta bukan sahaja harta benda. tetapi juga mereka yg sentiasa ade dgn kita

Terbaik...
by Norhaniza Binti Muhamad Hanip on May 22, 2020

Suka jalan cerita dia... cute cerita ni.. lg melayan karenah shauqi... the best part, ada nama anak2 saya dalam ni... Haidar dan Hakimi ;)

IAMD
by puteri nurfatisha binti megat rosidi on May 26, 2020

sukanya dgn shauqi manjaa sgt geram jaa

Write your review

Recommended