array(5) {
 ["library"]=>
 string(6) "0.0000"
 ["result"]=>
 string(6) "0.0162"
 ["book"]=>
 string(6) "0.0092"
 ["slice"]=>
 string(6) "0.0000"
 ["all"]=>
 string(6) "0.0255"
}
Izinkan Aku Mencintai Dia | Aein Dhiyauddin | KarnaDya Publishing Sdn Bhd | 978-967-406-249-1 | E-Sentral Ebook Portal

Izinkan Aku Mencintai Dia by Aein Dhiyauddin

Izinkan Aku Mencintai Dia by Aein Dhiyauddin from in category
Read using
(price excluding 0% GST)
Author: Aein Dhiyauddin
Category: Romance
ISBN: 978-967-406-249-1
File Size: 1.41 MB
Format: EPUB (e-book)
DRM: Applied (Requires eSentral Reader App)
(price excluding 0% GST)

Synopsis

Kerana kecurangan Faris, Hannan Aisya berhijrah ke bandar membawa hati duka lara. Saat Aisya bergelut dengan rasa sedih dan kecewa muncul pula Auzan Rudi Shauqi yang selalu memperlekehkan dirinya, malah dia lebih seronok membuli Aisya. ​ “Geum Jan Di…” ​“Hah!” ​“Geum Jan Di.” ​“Siapa tu?” ​“Nama baru awak.” Bagi Aisya, Shauqi hanyalah langau yang mengganggu hidupnya. Namun pernyataan cinta seseorang kepada Aisya membuatkan Shauqi jauh hati. “Along tak tau kenapa pertama kali jumpa dia along rasa… satu perasaan yang lain. Along rasa along rindukan dia.” Asyfar Haziq Musyaffa Tiba-tiba kehadiran seseorang yang pernah bertakhta dalam hatinya memporak perandakan lagi hidup Aisya. “Abang tau Sya masih cintakan abang… abang yakin sangat.” Faris Hakimi ​ Aisya dalam dilema. Antara cinta Faris Hakimi yang pernah mengecewakannya atau Asyfar Haziq Musyaffa, lelaki yang seiras pelakon pujaannya. Bagaimana pula dengan Auzan Rudi Shauqi? ​ ‘Terima kasih Ya Allah. Izinkan aku mencintai dia hingga ke akhir hayatku’ ​ Cinta siapakah yang akan jadi pilihan Hannan Aisya?

Reviews

izinkan aku mencintai dia
by Fariha Mustapha on December 26, 2017

1 malam je ley habis baca novel ni....nk taw ending punya pasal...terbaik jln citer dy...rsa cam cute2 je watak2 lam novel ni..hehehe

izinkan aku mencintai dia
by Adelia Shamim on May 23, 2018

best

best
by Norita bt Hashim on January 25, 2019

plot cerita biasa...

IAMD
by Najla on August 25, 2019

Pengolahan cerita yang baik. Tidak membosankan sehingga sukar nak berhenti dan meneruskan pembacaan sehingga akhir. Moga diberi ilham yang lebih baik untuk naskhah yang seterusnya. Tahniah!

Write your review

Recommended