array(5) {
  ["library"]=>
  string(6) "0.0000"
  ["result"]=>
  string(6) "0.0149"
  ["book"]=>
  string(6) "0.0048"
  ["slice"]=>
  string(6) "0.0000"
  ["all"]=>
  string(6) "0.0197"
}
Arkitek Jalanan | Teme Abdullah | Iman Publications | 978-983-2423-43-0 | E-Sentral Ebook Portal

Arkitek Jalanan by Teme Abdullah

Arkitek Jalanan by Teme Abdullah from  in  category
Read using
(price excluding 0% GST)
Author: Teme Abdullah
Category: General Novel
ISBN: 978-983-2423-43-0
File Size: 38.74 MB
Format: EPUB (e-book)
DRM: Applied (Requires eSentral Reader App)
(price excluding 0% GST)

Synopsis

To be honest, aku bosan dah dengar orang cakap, "Belajarlah kerana Allah." Setiap kali aku mengadu down, setiap kali aku mengeluh nak give up... Aku diam sajalah, acah-acah makan dalam. Yalah, orang picisan macam aku ni, mana layak membantah ayat-ayat daripada budak-budak usrah. Tapi sebenarnya kan… Aku tak pernah faham pun maksud ‘belajar kerana Allah’ tu.

Reviews

nice
by Nur Eleena Farihin on August 13, 2018

good book to read!

Recommended
by Zetty Nur Qayrisha bt Salahuddin on September 12, 2018

Walaupun saya ada buku ini dalam bentuk fizikal tapi saya still beli dlm bentuk ebook untuk saya baca time travelling, senang tak payah berat beg bwk buku. Overall, this is a really good book, full of inspirations. Saya recommend sangat!

Write your review

Recommended