array(5) {
  ["library"]=>
  string(6) "0.0000"
  ["result"]=>
  string(6) "0.0854"
  ["book"]=>
  string(6) "0.0050"
  ["slice"]=>
  string(6) "0.0000"
  ["all"]=>
  string(6) "0.0905"
}
JARI | Wan SC | Buku Fixi | 9789672128663 | E-Sentral Ebook Portal

JARI by Wan SC

JARI by Wan SC from  in  category
Read using
(price excluding 0% GST)
Title: JARI
Author: Wan SC
Category:
ISBN: 9789672128663
Publisher: Buku Fixi
File Size: 0.96 MB
Format: EPUB (e-book)
DRM: Applied (Requires eSentral Reader App)
(price excluding 0% GST)

Synopsis

“Tangan abang ni special. Tak sama macam tangan orang lain.” “Macam mana Kimi tahu?” “Sebab Kimi pun special macam abang.” “Kimi pun boleh tengok masa silam orang lain?” “Mata Kimi boleh detect semua orang yang special. Macam sekarang, Kimi nampak cahaya dekat tangan abang.” “Jadi, Kimi nak abang buat apa?” “Jangan cakap abang tak tau yang abang boleh download dan upload memori orang lain?” “Sumpah abang tak faham apa yang Kimi cakap ni.” “Selama hari ni abang buat apa je dengan tangan abang ni?” “Abang tengok memori orang lain lah.” “Abang boleh buat lebih dari tu.” “Maksud Kimi?” “Tak ada masa nak explain. Abang pegang tangan Kak Jue sekarang. Download semua memori dia.”

Reviews

Worth to read
by Zetty Nur Qayrisha bt Salahuddin on September 12, 2018

Lain daripada yang lain. Ending mmg mindblown. Kalau nak tahu mindblown dia tu tahap mana, boleh baca ebuku ni.

Write your review

Recommended