array(5) {
  ["library"]=>
  string(6) "0.0000"
  ["result"]=>
  string(6) "0.0134"
  ["book"]=>
  string(6) "0.0055"
  ["slice"]=>
  string(6) "0.0000"
  ["all"]=>
  string(6) "0.0190"
}
Kau? CEO Aku? | Maya Rahman | KarnaDya Publishing Sdn Bhd | 978-967-406-265-1 | E-Sentral Ebook Portal

Kau? CEO Aku? by Maya Rahman

Kau? CEO Aku? by Maya Rahman from  in  category
Read using
(price excluding 0% GST)
Title: Kau? CEO Aku?
Author: Maya Rahman
Category:
ISBN: 978-967-406-265-1
File Size: 1.60 MB
Format: EPUB (e-book)
DRM: Applied (Requires eSentral Reader App)
(price excluding 0% GST)

Synopsis

Dari seorang majikan egois a.k.a ‘bapa singa’ menjadi seorang suami? Danial Firdaus, lelaki yang diburu kerana harta dan rupa. Tapi siapa sangka jodohnya disatukan kedua ibu bapanya bersama Aisya Sofia . Gadis yang berpendidikan tinggi, tetapi masih dididik penuh ajaran agama. “CEO kita yg dah macam singa tu kau tak kenal?” - Fatini “Awak, nak pergi honeymoon tak?” – Aisya Sofia “Kalau kau nak pergi, pergi lah sorang-sorang. Kalau nak pergi dengan aku, honeymoon kita dekat lobby office.”- Danial Firdaus “Kau atau aku perampas? Aku kenal Danial dah berbelas tahun! Kau kenal dia baru setahun!” – Mila Armilia “Ini kesilapan terbesar aku pernah buat, jatuh hati terhadap wanita selain isteri aku” –Danial Firdaus “Kalau ini takdir kita berdua, Aisya terima dengan hati terbuka” – Aisya Sofia Kerana sahabat bertukar menjadi cinta, rumahtangga mereka makin goyah. Bertahankah Aisya dengan pilihan keluarganya? Bertahankah Danial Firdaus untuk terus ego dan menafikan kebahagiaan yang muncul tanpa disedari? Semuanya sudah tertulis dalam KAU?CEO AKU?

Reviews

santai
by Zetty Nur Qayrisha bt Salahuddin on October 23, 2018

Biasa lah watak utama lelaki pada mulanya a bit rude dan kasar sebab ego tetapi lama-kelamaan dapat ditundukkan juga oleh watak utama perempuan. Itu yang kita nak! Kalau nak tahu best ke tak, kena lah baca eBook ni!

Write your review

Recommended