array(5) {
  ["library"]=>
  string(6) "0.0000"
  ["result"]=>
  string(6) "0.0076"
  ["book"]=>
  string(6) "0.0052"
  ["slice"]=>
  string(6) "0.0000"
  ["all"]=>
  string(6) "0.0128"
}
NIKINA | Nadia Khan | Buku Fixi | 9789672128885 | E-Sentral Ebook Portal

NIKINA by Nadia Khan

NIKINA by Nadia Khan from  in  category
Read using
(price excluding 0% GST)
Title: NIKINA
Author: Nadia Khan
Category: General Novel
ISBN: 9789672128885
Publisher: Buku Fixi
File Size: 0.73 MB
Format: EPUB (e-book)
DRM: Applied (Requires eSentral Reader App)
(price excluding 0% GST)

Synopsis

“Apa main gabung-gabung nama macam ni? Kamu tahu tak, ini dikira zina nama! Haram buat macam ni!” Ustazah Suhaila menempik di dalam kelas ketika ternampak Kina sedang khayal menulis namanya dan nama Nik berulang-ulang dalam pelbagai corak di atas kertas contengan – NIKINA, NIKINA, NIKINA... Kata orang cinta monyet takkan berkekalan. Tapi bagaimana kalau cinta monyet kita berjaya berevolusi menjadi cinta manusia?

Reviews

NIKINA
by maizatul hidayah on March 11, 2019

Best love story everrrrr

??
by husneyney on April 09, 2019

Sebelum cerita pasal Nik & Kina, nak bagitau yang i cukup terhibur dgn bff Dini, si Bun hahaha ada je idea-idea bernas dia nak tolong dini menangi hati kina. Curious tak dgn nama dini? hehe. Okay now, Nik & Kina - NIKINA! I suka dan rasa jatuh cinta dgn watak diorang dua. Masa baca memang dapat rasa betapa soulmates-nya Nik & Kina..... am always rooting for them!! but then, every love story jarang lah terlepas dari kehadiran orang ketiga kan? Siapa Sara? I curious gila nak tahu siapa Sara.... and the plot twist..... fuh Sara bukan "orang ketiga" yang biasa-biasa, sememangnya luar biasa. Curious tak? Baca jangan tak baca! Such a beautiful love story, i can say ??

Write your review

Recommended