array(5) {
  ["library"]=>
  string(6) "0.0000"
  ["result"]=>
  string(6) "0.0194"
  ["book"]=>
  string(6) "0.0031"
  ["slice"]=>
  string(6) "0.0000"
  ["all"]=>
  string(6) "0.0225"
}
Update Iman Laju-Laju | Ahmad Damha | Must Read Sdn Bhd | 978-967-2038-22-1 | E-Sentral Ebook Portal

Update Iman Laju-Laju by Ahmad Damha

Update Iman Laju-Laju by Ahmad Damha from  in  category
Privacy Policy
Read using
(price excluding 0% GST)
Author: Ahmad Damha
Category: Motivation
ISBN: 978-967-2038-22-1
File Size: 2.93 MB
Format: EPUB (e-book)
DRM: Applied (Requires eSentral Reader App)
(price excluding 0% GST)

Synopsis

Jahanam Niat Mulia Timah Hamit cuti hari tu. Dia duduk saja-saja kat rumah.Badannya tak sihat, nak pergi kerja pun liat. Dah sangap tengok TV dari pagi, nak tidur pulak awal lagi, dia pun pasang laptop, nak melayari Internet katanya. Dia buka blog-blog orang, dah bosan baca gosip-gosip artis dan sebagainya, dia pun buka youtube pulak. Nak try dengar ceramah-ceramah agama niat asalnya. Kot- kot ada ilmu boleh dapat sebelum mengantuk matanya. Nak eja "ceramah", dia pun taip c....baca seterusnya 119 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Unta from Australia Mus: Alhamdulillah ustaz, saya dah pun sempurnakan ibadah korban saya tahun ni. ustaz: Alhamdulillah, bagus. Enta Korban lembu ke kambing? Mus: Unta, ustaz. Kebetulan ada kenalan saya jual unta. Tapi itulah, ada usykil sikit.....baca seterusnya 25 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Buang Kotoran Degil Ahmad Damha: Dari tadi saya tengok awak termenung kat situ. Apa yang awak tengok dalam mesin basuh tu, Mah? Nanti dah siap basuh, mesin tu berbunyi, Mah. Tak payahlah awak tunggu. Timah Hamit: Bukanlah, abang. Bila lama-lama Mah tengok baju-baju dalam mesin ni, Mah terfikir. Macam nilah gamaknya orang islam dalam neraka nanti.......baca seterusnya 36 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Sayang Mucuk Laju-laju Awie taip SMS: "Tayangg masih marah kt B? Dh sminggu Tayang majok ngan B. B tau B salah. sorry Tayanggg...B separuh mati windukan Tayangg..B sayang Tayangg sgt2." Dah siap taip, Awie send SMS to "Mucuk". 'Mudah- mudahan dia maafkan aku.' Selang seminit, Awie dapat SMS daripada Mus......baca seterusnya 109

Reviews

Write your review

Recommended