Keranamu Laila Azwa by Dilla Ahmad

Keranamu Laila Azwa by Dilla Ahmad from  in  category
Privacy Policy
Read using
(price excluding 0% GST)
Author: Dilla Ahmad
Category: General Novel , Romance
ISBN: 9789672035268
File Size: 1.63 MB
Format: EPUB (e-book)
DRM: Applied (Requires eSentral Reader App)
(price excluding 0% GST)

Synopsis

BETUL ke kata orang, orang lelaki dan orang perempuan tak boleh jadi BEST FRIEND? Sebab, nanti salah seorang akan jatuh cinta! “Kau kawan baik aku, Azwa. Tak sanggup rasanya nak lukakan hati kau tu. Kau faham tak maksud aku?”- HADI “Pergi ajelah, Hadi. Tak payah fikir pasal aku. Selama ini pun kau dah banyak menyusahkan aku.”- AZWA: “Jadi Itu yang kau anggap aku selama ini? Menyusahkan kau?” – HADI “By the way, nama I Adrian.”- ADRIAN “I tak tanya.”- AZWA: “I tahu you tak tanya. Tapi I suka nak perkenalkan diri I pada you.”- ADRIAN “Nama I Azwa.”- AZWA “Okeylah. I panggil you sayang!”- ADRIAN “Lama tak nampak Azwa. Makin cun abang tengok.”- ABANG ZALI: Tiga lelaki-lelaki ini tiba-tiba saja muncul dalam hidup Azwa yang tenang selama ini. Tapi sekarang dia keliru dan celaru sebab tidak tahu yang mana satu harus dia pilih.

Reviews

Write your review

Recommended