Bukan Mahuku by Muna Mahira

Bukan Mahuku by Muna Mahira from  in  category
Read using
(price excluding 0% GST)
Title: Bukan Mahuku
Author: Muna Mahira
Category: General Novel , Romance
ISBN: 978-967-15770-6-6
File Size: 0.74 MB
Format: EPUB (e-book)
DRM: Applied (Requires eSentral Reader App)
(price excluding 0% GST)

Synopsis

"Selfish. Arrogant. Beast!" Itu kata Nur Atiya. Lelaki yang bergelar suami itu tiada tempat di hatinya. Lagi-lagi bila lelaki itu sendiri langsung tidak melayannya sebagai isteri. "You suka atau tidak... gelaran you tetap takkan berubah." Sinis bicara Mohd Huzer menyentap hati seorang isteri. Isteri yang dianggap seperti boneka. Perhiasan semata-mata. ........ Perkahwinan ini tidak sepatutnya berlaku. Tidak patut! Hubungan suci perlu disulam dengan cinta yang mampu membuai rasa. Penuh bicara indah. Itu yang diinginkan setiap gadis. Malangnya buat Nur Atiya bila dirinya berakhir di tangan lelaki yang hanya menganggapnya sebagai boneka. Bukan isteri untuk dikasihi. Di mana silapnya? Dia hanya ingin menganyam cinta bersama kekasih hati. Buka terdera di tangan seorang suami. "I hate you!" Biar jeritan itu berkali-kali bergema, lelaki tidak punya hati itu langsung tidak memberi sebarang reaksi. Dianggap ibarat angin lalu. Sakitnya hati!

Reviews

Bukan Mahuku
by RUHIZAT BIN SAFIE on February 10, 2020

Garapan kisah yang indah antara pasangan suami isteri yang saling menolak antara mereka.

Bukan Mahuku
by Noridayu on February 28, 2020

Novel karya muna mahira antara novel yang berbeza dengan novel-novel cinta di pasaran. Novel ini sangat menarik,persembahan cerita yang tidak membosankan dan meleret. Kudos kepada penulis dan teruskan menghasilkan karya-karya yang terbaik

Bukan mahuku
by Ain Zura on March 23, 2020

Tahniah... garapan kisah yang sgt2 menarik

bukan mahu ku
by siti fatihah on April 18, 2020

kenapa saya nak dowload file is not folder..bayaran dah dijelaskn

BUKAN MAHUKU
by Emelina on June 01, 2020

Good... Dah berulang kali baca... best sngat.

tak berbaloi penulis gersang
by y a on June 07, 2020

takde kualiti takde point takde plot membazir je beli.penulis gersang

Write your review

Recommended