Jika Aku by Anna Lee

Jika Aku by Anna Lee from  in  category
Read using
(price excluding 0% GST)
Title: Jika Aku
Author: Anna Lee
Category: General Novel
ISBN: 9789671751534
Publisher: Prolog Media
File Size: 1.11 MB
Format: EPUB (e-book)
DRM: Applied (Requires eSentral Reader App)
(price excluding 0% GST)

Synopsis

“Jika Aku mind reader, adakah ia satu keistimewaan atau ketulahan?” Teja, gadis mind reader yang terpaksa memecilkan diri kerana kelebihan itu membuatkan dia takut hendak mendengar setiap pemikiran orang lain yang ada saja menyakitkan hati. Sehinggalah hatinya terpikat pada seorang jejaka. Jejaka yang penuh misteri dan sering menimbulkan tanda tanya. Tetapi, demi untuk tidak mengecewakan diri sendiri, cukup dia meminati lelaki itu dari jauh. Namun, lain yang dirancang lain pula yang terjadi. Demi menghalang sebuah jenayah berlaku, Teja terpaksa mendekati lelaki itu. Sudahnya, kehidupan Teja yang menjadi huru-hara. Semakin dia mengenali lelaki itu, dia semakin keliru. Ada rahsia disembunyikan. Ada rahsia perlu dirungkaikan. Antara realiti dan ilusi, yang manakah kebenarannya? Yang pasti, dia perlu cari kebenaran itu. Kerana... Hanya kebenaran jalan keluarnya. . . . "Eleh, macamlah dia tu lawa sangat. Sempat aku menjeling ke sebelah. Emm...okey, dia memang lawa. Tapi... lawa kan subjektif. Mungkin bagi aku minah sebelah lebih lawa, tapi bagi si dia, aku lebih lawa... hee... okey, cukup Teja! Cukup. Aku geleng kepala. Kembali menatap skrin telefon bimbit."

Reviews

jika aku
by Farhana on March 28, 2020

best.part last tu kena baca dua kali baru faham.haha

jika aku
by nur liana daud on April 01, 2020

best sgt

best..best
by Lyn Amin on April 05, 2020

bukan citer yg romantik bagai..tp best seh..

jika aku
by Norizah bt mansor on April 19, 2020

berbeza...

Jika aku
by Nadia Bt Sheikh Mohamed on June 06, 2020

Best. Tapi otak rasa bergegar sebab nak fahamkan betul2 jalan cerita. Best jugak kalau jadik mind reader ni

Jika Aku
by on July 13, 2020

Cerita yang sangat awesome..

jika aku by anna lee
by on July 31, 2020

best mcm tgk drama siri hollywood. kn best kalau di buat drama.

Jika Aku
by NUR ANISA BINTI ZULKHAIRI on August 13, 2020

Best sangat2, Anna Lee memang x pernah mengecewakan

Write your review

Recommended