MAAF by Norsamila Samsudin

MAAF by Norsamila Samsudin from  in  category
Read using
(price excluding 0% GST)
Title: MAAF
Category: Romance
ISBN: 9789671782309
File Size: 0.17 MB
Format: EPUB (e-book)
DRM: Applied (Requires eSentral Reader App)
(price excluding 0% GST)

Synopsis

Kisah antara dua hati yang saling menyukai tetapi memendam, tidak terluah. Apa yang digariskan oleh agama menjadi pegangan kedua-duanya sehingga rahsia hati masing-masing tersimpan rapi. Lebih rela menjauhi daripada tergelincir hati dan terluka jika itu bukan jodoh yang sebenar. "Maaf, abah. Takut saya nak memanjangkan perbulaan. Abah faham, kan? Lima tahun tak berjumpa, tak bercakap ... tiba-tiba ada depan mata. Diberi peluang bercakap, berpandang-tatap. Hati tak kuat, bah." - Azim Zhafran. "Aku ingin simpan rasa ini hanya untuk lelaki yang sudah halal mengikat aku sebagai isteri." - Ainul Mardhiyah.

Reviews

Mengharukan
by Siti Syameen Md Khalili on October 28, 2020

Cantik ceritanya, baik dari sudut plot mahupun lenggok bahasa. Mula sahaja membaca 'Maaf' tertanya-tanya apa akan jadi seterusnya, sampai bersengkang mata sebab nak sampaikan juga ke garisan penamat.

Sangat Menarik
by Nurul on November 01, 2020

Maaf, sebuah kisah yang sangat menarik untuk dibaca, penuh ciri2 islamik, penuh romantis dan mendidik jiwa ke arah muslimah yang sebenar. Sesuai dijadikan bahan bacaan dan panduan untuk anak remaja zaman sekarang. Ternyata, lelaki yang baik untuk perempuan yang baik dan begitulah sebaliknya. Tahniah buat penulis kerana berjaya menggarap sebuah kisah dengan jalan penceritaan yang begitu indah sekali untuk dibaca.

simple tapi best
by Nazatul Syima Saad on November 03, 2020

best

Maaf
by NUR SALEHA MOHD ZULIADDIN on February 17, 2021

Terima kasih penulis sebab tulis buku ini. Sarat dengan pengajaran terutamanya dari segi adab pergaulan. Tersentuh di hati!

Write your review

Recommended