BITTERSWEET by Farah Husain

BITTERSWEET by Farah Husain from  in  category
Read using
(price excluding 0% GST)
Title: BITTERSWEET
Author: Farah Husain
Category: General Novel , Romance
ISBN: E 978-967-14914-3-0
File Size: 0.76 MB
Format: EPUB (e-book)
DRM: Applied (Requires eSentral Reader App)
(price excluding 0% GST)

Synopsis

Ini kisah cinta. Cinta yang klise. Kisah bittersweet yang berlaku dalam hidup mereka…

Leila; heroin bukan jenis wanita-Melayu-terakhir.

Eizlan; hero tak jadi yang memang minta diri disumpahi.

Gibran; hero drop-dead-gorgeous yang acah-acah beku idaman hati para gadis.

“Semua ni satu kesilapan.” ~ Gibran~

“Ya. Kesilapan yang paling besar.” ~ Leila ~

“Jadi, berikan I peluang untuk betulkan segala-galanya.” ~ Eizlan ~

Cinta itu boleh jadi manis, kalau bertemu dengan pasangan yang sesuai. Cinta itu boleh juga jadi pahit, kalau bertemu dengan orang yang salah.

Reviews

BITTERSWEET
by qaisaraqistina on July 15, 2020

Suka sangat jalan cerita ni!

Bittersweet
by Ixora Riana on August 04, 2020

Worth buying! Good value for money la senang cerita. Jalan cerita tak meleret dan masih sweet dibaca. Eventhough background family masing² dlm cerita ni kategori golongan T40 tapi takde scene klise macam parents sombong bongkak dsbnya. Eizlan putus tunang dgn Leila sbb ada orang lain tp beri alasan yg Leila ada kekasih baru. Akibatnya parent Leila dingin dgn dia. Gibran yg tertipu dgn cerita Eizlan pn salah anggap dgn Leila. Kesian Leila masa ni. Mujur abang² dia masih layan dia dgn baik. Masa mama Leila pengsan lepas jumpa Maia tu, akhirnya hubungan Leila dgn parent dia baik semula lepas tu. Tertanya² juga sape Maia tu dan apa kaitan dgn kisah silam Leila hingga hubungan dia dgn parent dia jd dingin. Ada satu peristiwa hitam terjadi berkait dgn Maia dan apa kisah hitam Leila tu, kena baca Bittersweet ni. Tapi jangan lupa Gibran. Hero dalam cerita ni. Taknak cerita details pasal dia sebab dia eksklusif. Haha. Kena baca sendiri baru lebih feel????

Bittersweet
by latipah ahmad on August 17, 2020

Must read. storylines best sangat

Bittersweet
by Izyan Diyana on October 29, 2020

Sweet!

Bittersweet
by Nazatul Osman on February 09, 2021

i love it!

Best
by Nurul Sakina bt Sawal on February 12, 2021

Simple, padat dan best angat XD

Bittersweet
by Juyana Kastop on March 06, 2021

best...

Bittersweet
by Erda Iskandar on March 08, 2021

Brilliant author.... Best giler

Bittersweet
by kartina khamis on March 10, 2021

senyum dan tak perlu kata apa.. tak pernah menyesal beli dan baca karya FH..

itycxx$fcf
by kunang2 on March 20, 2021

fzRs6a,

bittersweet
by Nor Azizah ramli on July 08, 2021

terbaik!!! best giler...simple dan menarik

Write your review

Recommended