Премногу Мрзлив За Љубов

Премногу Мрзлив За Љубов

RM 2.99

ISBN:

9788835453406

Categories:

General Novel

File Size

0.47 MB

Format

epub

Language

mk

Release Year

2023
Favorite (0)

Synopsis

Еротски приказни од серијата Гревови Џорџ Колп е премногу мрзлив за љубов, тој не сака емотивно да се поврзе со ниту една жена, но изгледа дека ергенството и неговите убедувања ќе се судрат со неговите желби кога ќе ја запознае убавата Јулијана Фуентес.