GANTUNG: 2 by Nadia Khan

GANTUNG: 2 by Nadia Khan from  in  category
Read using
(price excluding 0% GST)
Title: GANTUNG: 2
Author: Nadia Khan
Category: General Novel
ISBN: 9789672128014
Publisher: Buku Fixi
File Size: 0.81 MB
Format: EPUB (e-book)
DRM: Applied (Requires eSentral Reader App)
(price excluding 0% GST)

Sinopsis

Dia membuka nota tu dan menunjukkannya pada Gibbs; KJ turut menjenguk. “What does this mean?” tanya Gibbs. “Tak tahu. Mungkin... apa yang aku pernah buat kat sekolah?” “Seriously, Ray... takkan kau rasa ni ada kena-mengena dengan sekolah?” “Melainkan kau ada buat benda lain yang kitorang tak tahu,” sampuk KJ. Kalau bukan tu, aku kena mengaku semua kesalahan aku. Kesalahan yang mungkin aku buat secara tak sengaja atau di bawah sedar. Kesalahan yang aku buat lepas dah tinggalkan SMCGT – dan aku jadi manusia heartless yang tak lagi korang kenal...

Reviews

Move On
by Zatul Iffah Azizan on July 14, 2017

Mati itu pasti. Hidup mesti diteruskan

great
by Wahiedah Faiz on September 03, 2017

great storyline

Gonna miss Raymond @ Khalil
by Lissa Sazali on January 15, 2018

Gantung 2 not bad jugak which is storyline yg bagus, nampak lebih berisi but still tak boleh nak lawan mind-blownnya Gantung 1

gantung 2
by Hidayah on March 14, 2018

actually, lagi best kalo ade a bit more lovey dovey story between khalil and his cute family.. btw well done writer.. iluv it so much

must read
by Raffarina Binti Johny on March 20, 2018

touching sgt bila bab friendship ni. its remind me a lot about how to live not just to survive.

love them damn much
by Aiza shahira azizakie on March 22, 2018

their relationship bonding just absolutely right..no doubt.

MACAM MNE NAK DAPAT BUKU INI?
by NUR FATINI AISYAH BINTI SHAHRUDDIN on April 12, 2018

Saya dah buat bayaran rm9.90 jadi bila dan mcm mne boleh dpt?

Write your review

Recommended